MoschinoSo Real testápoló tej hölgyeknek

Moschino So Real testápoló tej hölgyeknek
Moschino So Real testápoló tej hölgyeknek
Spóroljon
11 640Ft

Spóroljon 47%
200 ml
6 130Ft

Black

Friday

4 900Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Raktáron | 3 065,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MOS02299
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Élvezze a luxusillatot fürdőszobájában a reggeli és esti rituálé közben. A remek Moschino So Real testápoló készítmény simogatja érzékeit és a kedvelt illattal kényezteti bőrét.

Tulajdonságok:

  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • jól felvihető, könnyen felszívódik
  • bársonyosan finom tapintású bőrt hagy maga után

Összetétel

Konzisztencia
tej

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.