MoschinoSo Real Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Moschino So Real Eau de Toilette hölgyeknek
Moschino So Real Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
29 180Ft

Spóroljon 54%
100 ml
13 420Ft

Raktáron | 13 420,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MOS1060
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Hunyja le a szemét és képzeljen el egy fagylaltos kocsit, ahol a fagylaltárus éppen finom málnás és szedres szorbetet tesz a tölcsérbe egy forró nyári napon, és kesernyés narancskarikákkal díszíti. Ilyen a Moschino So Real női Eau de Toilette illata. A játékosság és az öröm esszenciáját képviseli, amely életet lehel a legegyszerűbb pillanatba is.

  • játékos citrusos-virágos illat
  • életteli stílusos nőknek
  • nappali viseletre ideális, elsősorban a melegebb hónapokban

Az illat összetétele
Az illat bevezetőjeként azonnal magával ragadják a mandarin finom tónusai a kesernyés naranccsal együtt. A kombináció szikráját a málnás és szedres szorbet adja. A rózsaszín bazsarózsa felejthetetlen szíve fonódik át a jázmin virágszirmainak és a bájos magnólia napcsókolta bimbóinak légies tónusain keresztül. Végül a cédrus, a tölgymoha és az ambroxán ellenállhatatlan tónusai ébresztik fel vitalitását, amelynek köszönhetően ez az energikus keverék hosszú órákon át ragaszkodik bőréhez.

Az illat története
A Cheap & Chic illatkollekció újra életre kel a So Real Eau de Toilette-tel, amely modernebb és stílusosabb mint valaha. Ismét a rajzfilmes Olive Oyl figura ihlette ikonikus üvegcsébe rejtették – ezúttal a Jeremy Scott márka kreatív igazgatója által exkluzívan tervezett ruhába öltözött. A Moschino 2017-ben mutatta be ezt az illatot, amely olyan vidám és provokáló, mint maga a márka is.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
málna szorbet, mandarin, keserű narancs, szeder szorbet
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, rózsaszín bazsarózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, ambroxan, tölgymoha
Az illat fajtája
citrusos, virágos

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.