Moschino I Love Love Eau de Toilette hölgyeknek

81×
Moschino I Love Love Eau de Toilette hölgyeknek
Moschino I Love Love Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
29 180Ft

Spóroljon 51%
100 ml
14 390Ft

Kód: MOS0078 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 19.

Moschino I Love Love parfüm leírása
Összetétel

Tapasztalja meg a Moschino I Love Love női Eau de Toilette parfümben koncentrálódott optimizmust. Ez a napfénnyel és ragyogó színekkel teli parfüm gondoskodik arról, hogy jó benyomást keltsen a többiekben, és megélje az őrült szerelem bódulatát.

  • fiatalos, virágos-fás illat gyümölcsös illatjegyekkel
  • olyan nőknek és lányoknak való, akik nem félnek a figyelem középpontjába kerülni
  • a 2004-ben megjelent parfümöt Olivier Cresp készítette

Az illat összetétele
Beleszagolás után már az első másodpercekben a grépfrút, narancs és citrom, feketeribizli esszenciájával aláfestett, üde illatjegyeinek hatása alá kerül. Pár pillanattal később máris beleszerethet a gyöngyvirág, szövőke és tearózsa virágos kombinációjába, melyet gyengéden aromás fahéjfa levelek egészítenek ki. Magát az alapillatot pézsma és értékes fák, így cédrusfa és tanaka fa lágy illatjegyei festik alá.

Az illat története
Boldogság, optimizmus, játékosság. Ezek a Moschino I Love Love esszenciája által kifejezett fogalmak. Élvezze ki ön is az ennek a szokatlan üvegcsébe rejtett, lenyűgöző szerelemkoktélnak köszönhető, gondtalan pillanatokat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, citrom, ribizli, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, fahéj levél, gyékény, tearózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, Tanaka fa
Az illat fajtája
virágos, fás

Moschino a márkáról

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.

Értékelés Moschino I Love Love81