Moschino I Love LoveEau de Toilette hölgyeknek

81×
Moschino I Love Love Eau de Toilette hölgyeknek
Moschino I Love Love Eau de Toilette hölgyeknek
Akció
Spóroljon
29 180Ft

Spóroljon 60%
100 ml
11 590Ft

Kód: MOS0078 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
A kosarában írja be a 10notino kódot és 10% kedvezményben részesül a teljes kínálatra! A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 10. 27.
Személyes átvétel
kedd 2020. 10. 27.

Moschino I Love Love parfüm leírása
Összetétel

Tapasztalja meg a Moschino I Love Love női Eau de Toilette parfümben koncentrálódott optimizmust. Ez a napfénnyel és ragyogó színekkel teli parfüm gondoskodik arról, hogy jó benyomást keltsen a többiekben, és megélje az őrült szerelem bódulatát.

  • fiatalos, virágos-fás illat gyümölcsös illatjegyekkel
  • olyan nőknek és lányoknak való, akik nem félnek a figyelem középpontjába kerülni
  • a 2004-ben megjelent parfümöt Olivier Cresp készítette

Az illat összetétele
Beleszagolás után már az első másodpercekben a grépfrút, narancs és citrom, feketeribizli esszenciájával aláfestett, üde illatjegyeinek hatása alá kerül. Pár pillanattal később máris beleszerethet a gyöngyvirág, szövőke és tearózsa virágos kombinációjába, melyet gyengéden aromás fahéjfa levelek egészítenek ki. Magát az alapillatot pézsma és értékes fák, így cédrusfa és tanaka fa lágy illatjegyei festik alá.

Az illat története
Boldogság, optimizmus, játékosság. Ezek a Moschino I Love Love esszenciája által kifejezett fogalmak. Élvezze ki ön is az ennek a szokatlan üvegcsébe rejtett, lenyűgöző szerelemkoktélnak köszönhető, gondtalan pillanatokat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, citrom, ribizli, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, fahéj levél, gyékény, tearózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, Tanaka fa
Az illat fajtája
virágos, fás

Moschino a márkáról

Moschino parfümök | A Moschino 1983 - ban jött létre, hála egy olasz tervezőnek, akit - semmi meglepetés - Franco Moschino - nak hívtak. Ahogy az már lenni szokott, a fiatal Farnco Moschino sem képzelte azt, divatot fog alkotni - teljesen véletlenül keveredett a divat világába a festészet és az illusztrációkon keresztül, sőt eleinte Versace közelében tevékenykedett. A Moschino márka viszonylag a fiatal márkák közé tartozik, de mégis nagyon előretörő és progresszív. Moschino például már öltoztette az Olimpiai játékok résztvevőit, és több énekesnőt a turnéjuk során. Kitűnik a szabad, vicces és provokatív színeivel. Nehezen tudnánk róla valamit írni, ha nem próbálkozott volna meg a parfümökkel, melyek kifejezetten az előbb említett lélekben készültek - tipikus a Moschino I Love Love vagy a Moschino Funny parfüm. Sajnos, maga Franco Moschino már nem fog semmi provokatív és meglepővel előállni, hisz több mint 20 évvel ezelőtt elhalálozott.

Értékelés Moschino I Love Love81