Moschino I Love Love ajándékszett III. hölgyeknek

Moschino I Love Love ajándékszett III. hölgyeknek
Moschino I Love Love ajándékszett III. hölgyeknek
ajándékszett III. hölgyeknek

Kód: MOS01549 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Toilette 50 ml + tusoló- és fürdőgél 100 ml + testápoló tej 100 ml

Moschino I Love Love parfüm leírása
Összetétel

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • tusoló- és fürdőgél 100 ml
  • testápoló tej 100 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos, fás
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Moschino a márkáról

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.

Értékelés Moschino I Love Love