Moschino Forever Sailing Eau de Toilette uraknak

2×
Moschino Forever Sailing Eau de Toilette uraknak
Moschino Forever Sailing Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
19 870Ft

Spóroljon 49%
50 ml
10 080Ft

20 160,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MOS0321 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 25.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 25.

Leírás Moschino Forever Sailing
Összetétel

Ideális társ a nyári kalandokhoz a Moschino Forever Sailing Eau de Toilette uraknak. Kellemes aromás, fás illata igazán férfias és nem csak viselőjét varázsolja el. Feltűnő és egyedi akárcsak a Moschino márka ruhái. Egy csodás hajóútra csábítja jellegzetes illatával.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • nappali viseletre
  • aromás-fás illat

Illat összetétele:
A frissítő, egzotikus citrom és a menta aromáját érezhetjük már az első tónusokban. A kissé romantikus levandula es boróka társul hozzá a szív illatban, amelyet a csodás pézsma, fa és a csábító pacsuli a melengető borostyánnal egészít ki az illat alapjában.

Illat története:
A Moschino Forever Sailing flakonja is igazán feltűnő. Színe a kék vizekre emlékeztet, amelyeken rengeteg nyári kalandot élhet át nem csak egy vitorla fedélzetén. A kupakja pedig masszív, ezüst színű a Moschino logo formájában. Igazan friss, energiával teli illat amely ideális választás a forró időjáráshoz.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
menta, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, boróka
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, pézsma, borostyán, fa
Az illat fajtája
aromás, fás

Moschino a márkáról

Az olasz Moschino márka számára a játékos, ötletes, kicsit vicces és provokatív színes divatcikkek hozták meg a hírnevet. A Moschino parfümök épp ugyanilyenek.

Franco Moschino, a márka alapítója mindig is szerette a művészetet, és eredetileg arról álmodott, hogy festőművész lesz. Azonban ahhoz, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, egy nagy divatmagazin illusztrátoraként mellékállást vállalt, majd később 1971-től Gianni Versacével dolgozott együtt. Szenvedélyévé vált a divat, így 1983-ban saját márkát alapított, amely napjainkra az egész világon ismertté vált. Moschino modelleket viseltek többek között a sportolók Torontóban a téli olimpiai játékok ünnepélyes megnyitóján, Kylie Minogue a The Greatest Hits Tour Showgirl turnéján, illetve Madonna a Sticky & Sweet Tour koncertsorozatán.

Az első Moschino parfüm – a Moschino for Women – 1987-ben látott napvilágot. Ennek a játékos márkának a legkedveltebb illatai közé a Moschino Funny!, a Moschino I Love Love, illetve a tisztítószerre emlékeztető mókás üvegcsében lévő Moschino Fresh Couture Eau de Toilette tartozik. Legalább ennyire figyelemre méltó a Moschino Cheap & Chic női virágos illat, valamint a Moschino Uomo? férfi Eau de Toilette is.

Értékelés Moschino Forever Sailing2