Montale Wood & Spiceseau de parfum uraknak

Montale Wood & Spices eau de parfum uraknak
Montale Wood & Spices eau de parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 000Ft

Kód: MNT1483 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Montale Wood & Spices parfüm leírása
Összetétel

A Montale Wood & Spices keleties-fás-fűszeres női és férfi parfüm. Ez az Eau de Parfum, mely a Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárka alkotása, a nemes fák kombinációját fűszerekkel és tömjénnel jeleníti meg. A többi Montale illathoz hasonlóan a Wood & Spices Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Wood & Spices Eau de Parfum a férfi illat fa és fűszerek alkotta örök párosának teljesen új megfogalmazása. A Montale márka az egyszerű illatkompozíciójával ismét bebizonyította, hogy milyen remekül tud úttörő megoldásokkal előállni az ügyfeleinek meglepetést okozó lenyűgöző eljárásokkal. A Montale Wood & Spices kompozícióját agarfa és szantálfa, csipetnyit megfűszerezett vetiver és tömjén akkordjai alkotják.

Ugyanakkor a Montale Wood & Spices professzionális és szexi is egyben. Az Eau de Parfum illata frissességével és mélységével bárkit megbabonáz. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, hiszen egy rendkívül színvonalas és fesztelenül elegáns, végtelenül modern és eredeti parfümöt alkotott. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Wood & Spices parfüm is nagy töménységű, és prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Wood & Spices egész évben hordható nappali és esti viselet. Különösen azokat a férfiakat nyeri meg örökre magának, akik a hagyományos férfi illatokban a fák és a fűszerek együttesét új, meglepő formában kedvelik. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek ajánljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget az eredetiséggel társult kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó design letisztult eleganciáját a Wood & Spices esetében világos ezüstmetál szín hangsúlyoz, az üvegcsék különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Wood & Spices - klasszikus fás-fűszeres férfi illat lenyűgöző új megjelenésben.

Összetétel

összetétel
agarfa, szantálfa, tömjén, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Wood & Spices