Montale Wood & Spices

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Wood & Spices eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 300Ft

Kód: MNT1483 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 24., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 24., szerda
Montale Wood & Spices
100 ml | 28 300Ft

Montale Wood & Spices parfüm leírása

A Montale Wood & Spices keleties-fás-fűszeres női és férfi parfüm. Ez az Eau de Parfum, mely a Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárka alkotása, a nemes fák kombinációját fűszerekkel és tömjénnel jeleníti meg. A többi Montale illathoz hasonlóan a Wood & Spices Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Wood & Spices Eau de Parfum a férfi illat fa és fűszerek alkotta örök párosának teljesen új megfogalmazása. A Montale márka az egyszerű illatkompozíciójával ismét bebizonyította, hogy milyen remekül tud úttörő megoldásokkal előállni az ügyfeleinek meglepetést okozó lenyűgöző eljárásokkal. A Montale Wood & Spices kompozícióját agarfa és szantálfa, csipetnyit megfűszerezett vetiver és tömjén akkordjai alkotják.

Ugyanakkor a Montale Wood & Spices professzionális és szexi is egyben. Az Eau de Parfum illata frissességével és mélységével bárkit megbabonáz. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, hiszen egy rendkívül színvonalas és fesztelenül elegáns, végtelenül modern és eredeti parfümöt alkotott. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Wood & Spices parfüm is nagy töménységű, és prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Wood & Spices egész évben hordható nappali és esti viselet. Különösen azokat a férfiakat nyeri meg örökre magának, akik a hagyományos férfi illatokban a fák és a fűszerek együttesét új, meglepő formában kedvelik. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek ajánljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget az eredetiséggel társult kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó design letisztult eleganciáját a Wood & Spices esetében világos ezüstmetál szín hangsúlyoz, az üvegcsék különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Wood & Spices - klasszikus fás-fűszeres férfi illat lenyűgöző új megjelenésben.

Összetétel

összetétel
agarfa, szantálfa, tömjén, vetivérfű
Az illat fajtája
fás, fűszeres

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.