Montale Vetiver Des Sables

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
Montale Vetiver Des Sables eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 000Ft

Kód: MNT1480 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 21., szerda
Személyes átvétel
2018. 11. 21., szerda
Montale Vetiver Des Sables
100 ml | 28 000Ft

Montale Vetiver Des Sables parfüm leírása

A Montale Vetiver Des Sables keleties-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása az egyik legjelentősebb parfüm alapanyag, a vetiver kreatív értelmezését tárja elénk. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Vetiver Des Sables Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Vetiver Des Sables központi eleme a perjefélék családjába tartozó ázsiai vetiver eszenciája, egy megkülönböztetően száraz, fás aroma. Pierre Montale a Vetiver Des Sables kompozíciójában az egyes niche parfümöknél különösen kedvelt sokoldalú vetivert lenyűgözően egyesít a fás és fűszeres jegyekkel. A Vetiver Des Sables Eau de Parfum a sivatagi vad vetiver gyökerének illatát (erre utal a parfüm nevében a homok is) finom mahagóni akkordokkal körülvéve, indiai fűszerekkel intenzíven átjárt harmóniájában jeleníti meg.

A vetivert, a mahagóni fát és a fűszerereket a Montale Vetiver Des Sables illatkompozíciójában tengeri jegyek egészítik ki, melyek vizes karakterrel gazdagítják a tömény fás alapot és meglepő frissességet visznek a parfümbe. A Vetiver Des Sables rendkívül ötletes és eredeti illat, mely kétség nélkül a vetiver témájának legérdekesebb feldolgozásai közzé tartozik. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Vetiver Des Sables parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

Az üde illatot kínáló Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum élesen kirajzolódó, ugyanakkor könnyített fás alapjával főleg azokat érinti meg, akik kedvelik a vetiver rendkívül kellemesen viselhető formáját. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel olyan parfümöt alkotott, mely keleties, fás, fűszeres és tengeri elemekkel ötletesen építi fel a vetiver központi témája köré az illatot. Az illatot, melyet soha többé nem tud elfelejteni.

A Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum egész évben viselhető, de legjobban a melegebb hónapokban érvényesül. A Vetiver Des Sables örökre megnyeri magának a főleg ötletes kompozícióba ágyazott és vetiver akkordokkal színezett keleties-fás parfümöket kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Vetiver Des Sables esetében vonzóan csillogó világos szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Vetiver Des Sables - a vetiver illatának eredeti értelmezése fás, fűszeres és tengeri jegyekkel.

Összetétel

összetétel
fűszer, mahagón, tengeri tónusok, vetivérfű
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.