Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum unisex

1×
Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum unisex
Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1480 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Montale Vetiver Des Sables
Összetétel

A Montale Vetiver Des Sables keleties-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása az egyik legjelentősebb parfüm alapanyag, a vetiver kreatív értelmezését tárja elénk. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Vetiver Des Sables Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Vetiver Des Sables központi eleme a perjefélék családjába tartozó ázsiai vetiver eszenciája, egy megkülönböztetően száraz, fás aroma. Pierre Montale a Vetiver Des Sables kompozíciójában az egyes niche parfümöknél különösen kedvelt sokoldalú vetivert lenyűgözően egyesít a fás és fűszeres jegyekkel. A Vetiver Des Sables Eau de Parfum a sivatagi vad vetiver gyökerének illatát (erre utal a parfüm nevében a homok is) finom mahagóni akkordokkal körülvéve, indiai fűszerekkel intenzíven átjárt harmóniájában jeleníti meg.

A vetivert, a mahagóni fát és a fűszerereket a Montale Vetiver Des Sables illatkompozíciójában tengeri jegyek egészítik ki, melyek vizes karakterrel gazdagítják a tömény fás alapot és meglepő frissességet visznek a parfümbe. A Vetiver Des Sables rendkívül ötletes és eredeti illat, mely kétség nélkül a vetiver témájának legérdekesebb feldolgozásai közzé tartozik. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Vetiver Des Sables parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

Az üde illatot kínáló Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum élesen kirajzolódó, ugyanakkor könnyített fás alapjával főleg azokat érinti meg, akik kedvelik a vetiver rendkívül kellemesen viselhető formáját. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel olyan parfümöt alkotott, mely keleties, fás, fűszeres és tengeri elemekkel ötletesen építi fel a vetiver központi témája köré az illatot. Az illatot, melyet soha többé nem tud elfelejteni.

A Montale Vetiver Des Sables Eau de Parfum egész évben viselhető, de legjobban a melegebb hónapokban érvényesül. A Vetiver Des Sables örökre megnyeri magának a főleg ötletes kompozícióba ágyazott és vetiver akkordokkal színezett keleties-fás parfümöket kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Vetiver Des Sables esetében vonzóan csillogó világos szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Vetiver Des Sables - a vetiver illatának eredeti értelmezése fás, fűszeres és tengeri jegyekkel.

Összetétel

összetétel
mahagóni, vetiverfű, tengeri tónusok, fűszer
Az illat fajtája
orientális, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Vetiver Des Sables1