Montale Velvet Flowers

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
37 200Ft
Kedvezmény 20%
100 ml
29 600Ft

Kód: MNT1526 | 1 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 04. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 04. 25.
Montale Velvet Flowers
100 ml | 29 600Ft

Montale Velvet Flowers parfüm leírása

A Montale Velvet Flowers virágos-fűszeres-gyümölcsös női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a kreatív módon megválasztott akkordok innovatív harmóniáját kínálja. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Velvet Flowers Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Velvet Flowers Eau de Parfum a virágok, gyümölcsök és nemes sáfrány innovatív egyesítését mutatja be. A gazdag és teljesen egyedülálló illatkompozícióban rózsa, jázmin, barackvirág, ylang-ylang, gyümölcsös jegyek és sáfrány egészítik ki a szantálfa és a gurjumbalzsam akkordjait. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Velvet Flowers parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A virágok és fűszerek szokatlan társulását kínáló Montale Velvet Flowers főleg a felfedezőket és az eredetiség kedvelőit érinti meg. Az Eau de Parfum komplex kompozíciójában az őszibarackvirág és a sáfrány szokatlan párosa dominál. Talán Pierre Montale, a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen olyan parfümöt alkotott, mely a csaknem egyesíthetetlent egyesíti. A parfümben a kizárólag alkotója mesteri képességeinek köszönhetően összehangolódó alkotóelemek keverednek.

A Montale Velvet Flowers Eau de Parfum nincs híján az eleganciának, az édességnek, de a melegségnek sem. Leginkább optimizmusa és érzékisége emelkedik ki. Sokoldalúságának hála egész évben, nappal és este is viselhető. A Montale Velvet Flowers örökre megnyeri magának a főleg ötletes és merész kompozícióba ágyazott jellegzetes virágos-gyümölcsös illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Velvet Flowers esetében kellemesen lágy arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Velvet Flowers - eredeti és mesteri illatalkotás gyümölcsös, virágos és fűszeres oldalakkal.

Összetétel

összetétel
barackvirág, gurjun balzsam, gyümölcsös tónusok, jázmin, pézsma, rózsa, sáfrány, szantálfa, ylang-ylang
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Velvet Flowers

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!