Montale Velvet Flowers

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Velvet Flowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 900Ft

Kód: MNT1526 | 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Montale Velvet Flowers
100 ml | 28 900Ft

Montale Velvet Flowers parfüm leírása

A Montale Velvet Flowers virágos-fűszeres-gyümölcsös női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a kreatív módon megválasztott akkordok innovatív harmóniáját kínálja. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Velvet Flowers Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Velvet Flowers Eau de Parfum a virágok, gyümölcsök és nemes sáfrány innovatív egyesítését mutatja be. A gazdag és teljesen egyedülálló illatkompozícióban rózsa, jázmin, barackvirág, ylang-ylang, gyümölcsös jegyek és sáfrány egészítik ki a szantálfa és a gurjumbalzsam akkordjait. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Velvet Flowers parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A virágok és fűszerek szokatlan társulását kínáló Montale Velvet Flowers főleg a felfedezőket és az eredetiség kedvelőit érinti meg. Az Eau de Parfum komplex kompozíciójában az őszibarackvirág és a sáfrány szokatlan párosa dominál. Talán Pierre Montale, a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen olyan parfümöt alkotott, mely a csaknem egyesíthetetlent egyesíti. A parfümben a kizárólag alkotója mesteri képességeinek köszönhetően összehangolódó alkotóelemek keverednek.

A Montale Velvet Flowers Eau de Parfum nincs híján az eleganciának, az édességnek, de a melegségnek sem. Leginkább optimizmusa és érzékisége emelkedik ki. Sokoldalúságának hála egész évben, nappal és este is viselhető. A Montale Velvet Flowers örökre megnyeri magának a főleg ötletes és merész kompozícióba ágyazott jellegzetes virágos-gyümölcsös illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Velvet Flowers esetében kellemesen lágy arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Velvet Flowers - eredeti és mesteri illatalkotás gyümölcsös, virágos és fűszeres oldalakkal.

Összetétel

összetétel
barackvirág, gurjun balzsam, gyümölcsös tónusok, jázmin, pézsma, rózsa, sáfrány, szantálfa, ylang-ylang
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.