Montale Vanille Absolu

eau de parfum nőknek 100 ml

2×
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Vanille Absolu eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 000Ft

Kód: MNT1462 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 04. 25.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 04. 25.
Montale Vanille Absolu
100 ml | 29 000Ft

Montale Vanille Absolu parfüm leírása

A Montale Vanille Absolu egy keleties-vaníliás női parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a vanília illatának mély, édes, finom és rendkívül eredeti értelmezését kínálja. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Vanille Absolu Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Vanille Absolu Eau de Parfum illatkompozícióját vanília, fahéj, szegfűszeg akkordjai és fás jegyek alkotják. A vaníliás oldalakat melengetően fűszeres jegyekkel és a fásság és púderesség érintésével egyesítő gazdag aroma mély, eredeti, száraz, rendkívül csábító, ugyanakkor nem hiányzik belőle egy jó adag elegancia sem. A vanília és a vaníliás illatok szerelmesei számára a Vanille Absolu a tökéletes választást jelenti.

Talán a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, mivel Pierre Montale kétség nélkül a nemes és különleges fűszer, a sokak által szeretett vanília egyik legtisztább és leghitelesebb tolmácsolását alkotta meg. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Vanille Absolu Eau de Parfum is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Vanille Absolu egész éven hordható nappali és esti viselet. Melengető oldala azonban leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. Természetesen mindenekelőtt a keleties-vaníliás illatokat, és magát a vaníliát kedvelő nőket örökre megnyeri magának. A Montale Vanille Absolu parfümöt azon hölgyek számára is ajánljuk, akik nagyra értékelik az eredetiséggel társult valódi minőséget, és örömmel vetik alá magukat a Távol-Kelet igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Vanille Absolu esetében mutatós ezüst szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Vanille Absolu - a vanília mély, elegáns, csábító és egyedülállóan hiteles ódája.

Összetétel

összetétel
fahéj, szantálfa, szegfűszeg, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Vanille Absolu

Új értékelés hozzáadása

5.0
2 értékelés
2
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás