Montale Tropical Wood

eau de parfum unisex 2 ml minta

Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 2 ml minta
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 2 ml minta
2 ml szóró
1 480Ft

Kód: MNT2416 | Több mint 20 db a raktáron
db
Ajándék az Ön számára
Most 12%-kal olcsóbban szerezheti be a Montale és Mancera illatokat. Használja a mm12hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és leárazott termékekre
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2019. 06. 19.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2019. 06. 19.
Montale Tropical Wood
2 ml szóró | 1 480Ft

Montale Tropical Wood parfüm leírása

A Tropical Wood a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Tropical Wood Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A trópusi gyümölcsök hihetetlenül kellemes és felemelő koktélját az egyedi malájziai agarfa és más, ötletesen megválasztott akkordok kapcsolatában megjelenítő Montale Tropical Wood Eau de Parfum illatával a nyári hangulatot idézi és hívja elő. A Tropical Wood fantáziadús illatkompozíciójának fejillata bergamott, golgotavirág, ananász és oud akkordjaival bontakozik ki. Meglepően virágos szívében bolgár rózsa és ibolya illata árad, míg alapillatát bőr, fehér pézsma és vanília jegyek alkotják.

A bergamott és a gyümölcsök jellegzetes malajziai agarfával kiegészített örömteli és karakteres kombinációja fokozza a bolgár rózsa és az elbűvölő ibolya rendkívül érzéki párosának ragyogását. A Montale Tropical Wood illat a fináléban az elbűvölő szilázst a gazdag bőr, fehér pézsma és madagaszkári vanília lenyűgöző jegyeivel kínálja. Az édes, gyümölcsös és trópusi oldalakat a pézsmás és rózsás jegyekkel csodálatosan átszövő gazdag aroma zamatosan édes, vidáman sugárzó, ugyanakkor nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Tropical Wood Eau de Parfum is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált. A Montale Tropical Wood egész év folyamán nappal és este is viselhető, azaz bármikor, amikor emelni szeretné a hangulatát. A Tropical Wood illatát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki értékeli a parfümök erőteljesen pozitív megjelenítő képességét.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább fokozza az elragadó dizájn letisztult eleganciáját, melyet a Tropical Wood esetében fényes, aranyból égszínkékbe átmenő szín hangsúlyoz, akárcsak üvegcséjének különlegességét. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Tropical Wood - trópusi gyümölcsök, pézsma, rózsa és oud egy békés nyári illatban.

Összetétel

Fej
agarfa, ananász, bergamott, golgotavirág
Szív
bolgár rózsa, ibolya
Alap
bőr, pézsma, uborka
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Tropical Wood

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!