Montale Tropical Wood

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
Montale Tropical Wood eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 800Ft

Kód: MNT2195 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 11. 20., kedd
Montale Tropical Wood
100 ml | 28 800Ft

Montale Tropical Wood parfüm leírása

A Tropical Wood a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Tropical Wood Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A trópusi gyümölcsök hihetetlenül kellemes és felemelő koktélját az egyedi malájziai agarfa és más, ötletesen megválasztott akkordok kapcsolatában megjelenítő Montale Tropical Wood Eau de Parfum illatával a nyári hangulatot idézi és hívja elő. A Tropical Wood fantáziadús illatkompozíciójának fejillata bergamott, golgotavirág, ananász és oud akkordjaival bontakozik ki. Meglepően virágos szívében bolgár rózsa és ibolya illata árad, míg alapillatát bőr, fehér pézsma és vanília jegyek alkotják.

A bergamott és a gyümölcsök jellegzetes malajziai agarfával kiegészített örömteli és karakteres kombinációja fokozza a bolgár rózsa és az elbűvölő ibolya rendkívül érzéki párosának ragyogását. A Montale Tropical Wood illat a fináléban az elbűvölő szilázst a gazdag bőr, fehér pézsma és madagaszkári vanília lenyűgöző jegyeivel kínálja. Az édes, gyümölcsös és trópusi oldalakat a pézsmás és rózsás jegyekkel csodálatosan átszövő gazdag aroma zamatosan édes, vidáman sugárzó, ugyanakkor nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Tropical Wood Eau de Parfum is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált. A Montale Tropical Wood egész év folyamán nappal és este is viselhető, azaz bármikor, amikor emelni szeretné a hangulatát. A Tropical Wood illatát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki értékeli a parfümök erőteljesen pozitív megjelenítő képességét.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább fokozza az elragadó dizájn letisztult eleganciáját, melyet a Tropical Wood esetében fényes, aranyból égszínkékbe átmenő szín hangsúlyoz, akárcsak üvegcséjének különlegességét. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Tropical Wood - trópusi gyümölcsök, pézsma, rózsa és oud egy békés nyári illatban.

Összetétel

Alap
bőr, pézsma, uborka
Fej
agarfa, ananász, bergamott, golgotavirág
Szív
bolgár rózsa, ibolya
Az illat fajtája
fás, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.