MontaleThe New Rose Eau de Parfum unisex

1×
Montale The New Rose Eau de Parfum unisex
Montale The New Rose Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 27%
100 ml
29 400Ft

Több mint 5 db a raktáron | 29 400,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT2375
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A frissesség és gyümölcstónusok tökéletes egységét mutatja be az unisex Montale The New Rose Eau de Parfum. A sugárzó energiával teli illat nem csak a nyár folyamán válik nélkülözhetetlen társává.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • friss illat meleg időre
  • unisex – nőknek és férfiaknak is

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, feketeribizli, őszibarack, málna, bolgár rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyöngyvirág, rózsa, ylang-ylang
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.