Montale Taif Roses eau de parfum unisex

 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 1
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 2
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 3
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 4
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 5
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 6
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 7
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 8
 • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 9
   více

  1 termék méret 23 900 Ft

  TransoflexHétfő 2018. 04. 23.
  Csomagküldő – átvevőhelyHétfő 2018. 04. 23.
  Átvevőhely BudapestHétfő 2018. 04. 23.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Montale Taif Roses változatok

  • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml  

   4 db raktáron a központi raktárban

   Kód: MNT1894

   23 900 Ft

  • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 2 ml minta eau de parfum unisex 2 ml minta 

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: MNT1805

   1 610 Ft

  • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: MNT1478

   Figyelni az elérhetőséget

  áru speciális kedvezménnyel

  • Montale Taif Roses eau de parfum unisex 50 ml eau de parfum unisex 50 ml  

   Kód: MNT03370
   Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 100%

   21 940 Ft Kedvezmény: 1 960 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Montale Taif Roses

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  összetétel

  rózsa

  A Montale Taif Roses rózsás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia aromái, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása egyetlen különleges alkotóelemre, a nemes Taif rózsára épülő kivételes illatot tár elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Taif Roses Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

  A Taif Roses Eau de Parfum a világ egyik legkeresettebb virágát, a Szaúd-Arábia hegyeiben élő és hajnalban szedett rózsát jeleníti meg. A Montale Taif Roses parfüm kizárólag Taif rózsát tartalmazó teljesen minimalista kompozíciójában Távol-Kelet rejtett lágyságát tárja fel. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Taif Roses parfüm is nagy töménységű, prémium minőségű természetes anyagokból készül, így hosszan tartó hatása garantált.

  A Montale Taif Roses a teljesen különleges rózsát dicsőítő óda. A Taif rózsa a hegyekben nő, a sivatag közelsége miatt megváltozott körülmények között. Karaktere teljesen egyedi, kivonata szokatlanul erős, elegáns és üde. Ilyen a Monale Taif Rose Eau de Parfum is. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, mely kiemeli a különleges nemes rózsa legjobb tulajdonságait és ugyanolyan ámulattal teljes csodálatot vált ki, mint az arab sivatagok feletti hegyekben születő virág.

  Az elegáns, üde és rendkívül kifejező Montale Taif Roses Eau de Parfum egy tökéletes nyári nappali parfüm. Viszont egész évben, nappal és este is remekül viselhető. A Montale Taif Roses örökre megnyeri magának a rózsa, elsősorban a legkülönlegesebb Taif rózsa illatát kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

  A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Taif Roses esetében kellemesen lágy arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

  Montale Taif Roses - az arab sivatagok fölé magasló hegyek nemes rózsájának illata.

  Fel

  A Montale márkáról

  Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala.  A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket. Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek. Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.

  Fel

  Videók Montale Taif Roses -hoz

  Fel

  Értékelés Montale Taif Roses

  • 2015. szeptember 21., hétfő
   Krisztina

   Az első félórában sörbe áztatott szárított rózsát érzek. Félóra múlva szappanos rózsát, majd újabb egy óra múlva bontakozik ki a legistenibb, legrealisztikusabb rózsaillat, amit valaha éreztem. Mintha valaki rám borított volna egy kosár friss, élő rózsát. És ez az illat beborít, órákig elkísér.

  Mit gondol Ön a Montale Taif Roses termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Menu