Montale Sweet Vanilla

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 800Ft

Kód: MNT2193 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 20., szerda
Személyes átvétel
2019. 02. 20., szerda
Montale Sweet Vanilla
100 ml | 29 800Ft

Montale Sweet Vanilla parfüm leírása

A Sweet Vanilla a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó vaníliás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Sweet Vanilla Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale Sweet Vanilla a vanília édességét intenzív, púderes illatban jeleníti meg.

A Montale Sweet Vanilla illatkompozíciója minimalista, ugyanakkor erről a figyelemre méltó Eau de Parfum illatról határozottan nem állítható, hogy túlságosan egyszerű lenne. Unalmasnak pedig végkép nem unalmas. A Sweet Vanilla kompozíciójában a vanília, a sárgabarack és a fehér pézsma akkordjait találjuk. Az intenzív, púderes aromában a kissé savanykás sárgabarackkal hangsúlyozott és a fehér pézsma lágyságával kiemelt vanília minden édessége megmutatkozik.

Nevéhez méltóan a Montale Sweet Vanilla jellegzetesen édes parfüm, ugyanakkor ez a hihetetlenül sikeres Eau de Parfum kellemességben és enyhe csípősségben sem szűkölködik. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen a lehető legkevesebb akkorddal alkotta meg a vanília témájának teljesen ellenállhatatlan, kellemes és lenyűgöző feldolgozását.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sweet Vanilla Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Sweet Vanilla egész évben hordható nappali és esti viselet. Természetesen örökre megnyeri magának az édes vanília illatokat kedvelő nőket és férfiakat. A Sweet Vanilla parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki értékelni tudja a parfümök valódi minőségét és az alkotó parfümőri tökélyét.

A Montale márkájú illatoknak nemcsak a tökéletesen összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sweet Vanilla esetében finom arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sweet Vanilla - a vanília sárgabarackkal és pézsmával hangsúlyozott minden édessége egy intenzív púderes illatban.

Összetétel

összetétel
barack, fehér pézsma, púderes tónusok, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Sweet Vanilla

Új értékelés hozzáadása

4.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás