Montale Sweet Vanilla

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
17 460Ft

Kód: MNT2193 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Sweet Vanilla
100 ml | 17 460Ft

Montale Sweet Vanilla parfüm leírása

A Sweet Vanilla a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó vaníliás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Sweet Vanilla Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale Sweet Vanilla a vanília édességét intenzív, púderes illatban jeleníti meg.

A Montale Sweet Vanilla illatkompozíciója minimalista, ugyanakkor erről a figyelemre méltó Eau de Parfum illatról határozottan nem állítható, hogy túlságosan egyszerű lenne. Unalmasnak pedig végkép nem unalmas. A Sweet Vanilla kompozíciójában a vanília, a sárgabarack és a fehér pézsma akkordjait találjuk. Az intenzív, púderes aromában a kissé savanykás sárgabarackkal hangsúlyozott és a fehér pézsma lágyságával kiemelt vanília minden édessége megmutatkozik.

Nevéhez méltóan a Montale Sweet Vanilla jellegzetesen édes parfüm, ugyanakkor ez a hihetetlenül sikeres Eau de Parfum kellemességben és enyhe csípősségben sem szűkölködik. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen a lehető legkevesebb akkorddal alkotta meg a vanília témájának teljesen ellenállhatatlan, kellemes és lenyűgöző feldolgozását.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sweet Vanilla Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Sweet Vanilla egész évben hordható nappali és esti viselet. Természetesen örökre megnyeri magának az édes vanília illatokat kedvelő nőket és férfiakat. A Sweet Vanilla parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki értékelni tudja a parfümök valódi minőségét és az alkotó parfümőri tökélyét.

A Montale márkájú illatoknak nemcsak a tökéletesen összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sweet Vanilla esetében finom arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sweet Vanilla - a vanília sárgabarackkal és pézsmával hangsúlyozott minden édessége egy intenzív púderes illatban.

Összetétel

összetétel
barack, fehér pézsma, púderes tónusok, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.