Montale Sweet Vanilla

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Sweet Vanilla eau de parfum unisex 100 ml
100 ml
29 600Ft

Kód: MNT2193 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 05. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 05. 23.
Montale Sweet Vanilla
100 ml | 29 600Ft

Montale Sweet Vanilla parfüm leírása

A Sweet Vanilla a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó vaníliás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Sweet Vanilla Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale Sweet Vanilla a vanília édességét intenzív, púderes illatban jeleníti meg.

A Montale Sweet Vanilla illatkompozíciója minimalista, ugyanakkor erről a figyelemre méltó Eau de Parfum illatról határozottan nem állítható, hogy túlságosan egyszerű lenne. Unalmasnak pedig végkép nem unalmas. A Sweet Vanilla kompozíciójában a vanília, a sárgabarack és a fehér pézsma akkordjait találjuk. Az intenzív, púderes aromában a kissé savanykás sárgabarackkal hangsúlyozott és a fehér pézsma lágyságával kiemelt vanília minden édessége megmutatkozik.

Nevéhez méltóan a Montale Sweet Vanilla jellegzetesen édes parfüm, ugyanakkor ez a hihetetlenül sikeres Eau de Parfum kellemességben és enyhe csípősségben sem szűkölködik. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen a lehető legkevesebb akkorddal alkotta meg a vanília témájának teljesen ellenállhatatlan, kellemes és lenyűgöző feldolgozását.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sweet Vanilla Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Sweet Vanilla egész évben hordható nappali és esti viselet. Természetesen örökre megnyeri magának az édes vanília illatokat kedvelő nőket és férfiakat. A Sweet Vanilla parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki értékelni tudja a parfümök valódi minőségét és az alkotó parfümőri tökélyét.

A Montale márkájú illatoknak nemcsak a tökéletesen összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sweet Vanilla esetében finom arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sweet Vanilla - a vanília sárgabarackkal és pézsmával hangsúlyozott minden édessége egy intenzív púderes illatban.

Összetétel

összetétel
fehér pézsma, púderes tónusok, sárgabarack, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Sweet Vanilla

Új értékelés hozzáadása

4.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás