MontaleSweet Oriental Dream Eau de Parfum unisex

3×
Montale Sweet Oriental Dream Eau de Parfum unisex
Montale Sweet Oriental Dream Eau de Parfum unisex
100 ml
31 010Ft

Black

Friday

24 805Ft a black kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.

Black

Friday


Raktáron | 31 010,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT1537
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

A Sweet Oriental Dream a méz és a mandula jellegzetes akkordjaival színezett keleties-vaníliás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a vaníliát, mézet és mandulát rózsával egyesítő, különleges, szinte már függőséget kiváltó illatot tár elénk. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Sweet Oriental Dream Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Montale Sweet Oriental Dream Eau de Parfum illatkompozícióját a leggyönyörűbb francia százlevelű rózsa, méz, mandula és vanília akkordjai alkotják. A gazdag aroma mély, kissé gourmand, és mindenekelőtt teljesen egyedi, már szinte függőséget okozóan csodálatos. A Sweet Oriental Dream – pontosan úgy, ahogyan azt neve is sugallja – egy finom és megkapóan dekadens álom a távoli országok egzotikus sivatagairól. Az elképesztően gazdag, édesen buja, szinte már szégyentelenül érzéki Montale Sweet Oriental Dream Eau de Parfum tökéletes választás mindazok számára, akik olyan különleges, boldogságtól lüktető édes illatot keresnek, mint amilyet a távol-keleti háremek nyújthatnak.

Talán Pierre Montale, a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan teljesen különleges Eau de Parfum illatot alkotott, melyet csak „vigyázz, függőséget okoz“ figyelmeztetéssel lenne szabad forgalmazni. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sweet Oriental Dream Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Sweet Oriental Dream egész éven hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik főleg az ötletes formában megjelenített, valamint a méz és a mandula jellegzetes akkordjaival színezett keleties illatokat kedvelik . A Montale Sweet Oriental Dream illatát azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik az eredetiséggel társult valódi minőséget és örömmel adják át magukat a Távol-Kelet igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sweet Oriental Dream esetében mutatós ezüst szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sweet Oriental Dream - a vanília, méz, mandula és rózsa függőséget okozóan különleges illata egy tökéletes és édes távol-keleti álomban.

Összetétel

összetétel
vanília, mandula, méz, rózsa
Az illat fajtája
orientális

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.