Montale Sunset Flowers Eau de Parfum unisex

2×
Montale Sunset Flowers Eau de Parfum unisex
Montale Sunset Flowers Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1524 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino8 kódot a kosarában és 8% kedvezményben részesül minden női termékre. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és a kiárusított termékekre.

Montale Sunset Flowers parfüm leírása
Összetétel

A Montale Sunset Flowers virágos-gyümölcsös női és férfi illat, jellegzetes zöld jegyekkel. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása elegáns, zölden üde illatot kínál. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Sunset Flowers Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Sunset Flowers Eau de Parfum a citromfa leveleinek és a zöld alma kamilla, elragadó tearózsa és pármai ibolya jegyekkel hangsúlyozott frissességét jeleníti meg. A gazdag illatkompozíció rendkívül intenzív, üde, ugyanakkor elegáns és idők felett álló. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sunset Flowers parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Sunset Flowers a nyüzsgő mediterrán piacot, valamint a tengerpart melletti gyönyörű virágágyás felett lenyugvó Napot idézi fel. Az illatban jelentős szerep jutott a zöld almának, mely azonban egyáltalán nem uralkodik a többi összetevő felett. A bőrön a tearózsa fuvallata rendkívül varázslatosan bontakozik ki, a nemes ibolya utózönge pedig rendkívül hosszan megmarad. Talán a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, mely a látszólag össze nem illő akkordokat egy komplex, ugyanakkor harmonikus és sokoldalú illatban egyesíti.

A Montale Sunset Flowers Eau de Parfum tökéletes nyári nappali parfüm. Gondtalan, ugyanakkor elegáns karakterével, könnyedségével, optimizmusával és barátságosságával viselője minden egyes napját beragyogja és felvidítja. A Montale Sunset Flowers örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik főleg az ötletes kompozícióba ágyazott, jellegzetes virágos-gyümölcsös illatokat kedvelik . Ezt az Eau de Parfum aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sunset Flowers esetében kellemesen lágy arany szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sunset Flowers - a virágok és zöld gyümölcsök nyári illata.

Összetétel

összetétel
zöldalma, petitgrain, ibolya, kamilla, zöld tónusok, rózsa
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Sunset Flowers2