MontaleSteam Aoud Eau de Parfum unisex

Montale Steam Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Steam Aoud Eau de Parfum unisex
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT1523

A Montale Steam Aoud jellegzetesen oud illatú keleties-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása az oud különleges fűszerekkel és dohánnyal társított rendkívül eredeti változatát tárja elénk. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Steam Aoud Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető idéző eredeti arculatának vonásait.

A Steam Aoud Eau de Parfum központi eleme a sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Steam Aoud kompozíciójában további igazán különleges akkordokkal egyesül.

A Steam Aoud Eau de Parfum az indonéz aggar motta olajának elragadó illatát kambodzsai oud kapcsolatában, borostyánnal és dohánylevelekkel színezve, és egy csipetnyi fűszerrel meghintve mutatja be. A gazdag illatkompozíció rendkívül egzotikus, és az ezerféle illatot árasztó éjszakák holdfényben fürdő távol-keleti kertjeinek szépségét idézi fel. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Steam Aoud parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Az eredetileg Aoud Hoggar Mota néven megjelent Steam Aoud Eau de Parfum mély és meditatív. Talán a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, mivel Pierre Montale olyan elragadó parfümöt alkotott, mely legkedvesebb parfümalapanyagának egy további sikeres és rendkívül lenyűgöző tolmácsolása.

A Steam Aoud egész évben viselhető parfüm, mely nappali és különleges esti alkalomra is ideális. A Montale Steam Aoud Eau de Parfum a főként az ötletes kompozícióba ágyazott oud illatokat kedvelő nőket és férfiakat nyeri meg magának örökre. Ezt az aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és örömmel adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Steam Aoud esetében mutatós éjfekete szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Steam Aoud Montale - a közel-keleti kertek éjszakai illata.

Összetétel

összetétel
kömény, agarfa, borostyán, dohány
Az illat fajtája
orientális, fás

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.