Montale Starry Nightseau de parfum unisex

7×
Montale Starry Nights eau de parfum unisex
Montale Starry Nights eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 45%
100 ml
22 400Ft

Kód: MNT1829 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Használja a niche15 kódot a kosarában és 15% kedvezményben részesül a kedvenc niche parfümjeire.
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 08. 12.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 08. 12.

Montale Starry Nights parfüm leírása
Összetétel

A Starry Nights a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Starry Nights Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale Starry Nights a pacsulit, a rózsát, a pézsmát és a citrusokat fantáziadús keleties kompozícióban mutatja be.

A Montale Starry Nights Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillata citrom, bergamott és alma akkordjaival bontakozik ki. Szívében pacsuli, rózsa és jázmin illata árad, míg alapillatát borostyán, fehér pézsma és púderes jegyek alkotják. Mint ahogyan azt a költői elnevezés is sugallja, a Starry Nights békésen poétikus és tökéletes esti parfüm. Nyitányának calabriai bergamottja remekül egészíti ki a virágos szívillatot, melyben a bolgár rózsa és az egyiptomi jácint szumátrai pacsuli keleties jegyével támogatott akkordjai lassan egy melengető, érzéki és kissé púderes alapba mennek át.

A citrusos, rózsás, pézsmás és púderes karaktereket az élesen kirajzolódó pacsulival kiegyensúlyozottan átszövő gazdag aroma megnyugtató, hihetetlenül érzéki, ám tökéletesen gyönyörű és ellenállhatatlan. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel a Távol-Kelet csillagfénnyel teli csodálatos éjszakáját tökéletesen megtestesítő illatművet alkotott.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Starry Nights Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Starry Nights elsősorban esti viselet, és legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik az olyan keleties-virágos illatokat kedvelik, melyben jelentős szerepet játszik a rózsa és a pézsma párosa. A Starry Nights aromáját mindenkinek javasolt kipróbálni, aki értékeli a parfümök fokozott megjelenítő képességét.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Starry Nights esetében fényes, világoslilából egészen feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Starry Nights - rózsa, pézsma és pacsuli egy csillagos éjszakát felidéző keleties-virágos illatban. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, pacsuli, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, púderes tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Starry Nights