Montale Starry Nights

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
Montale Starry Nights eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Akció
Ingyenes kiszállítás
100 ml
26 990Ft

Kód: MNT1829 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 09. 26., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 09. 26., szerda
Montale Starry Nights
100 ml | 26 990Ft

Montale Starry Nights parfüm leírása

A Starry Nights a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Starry Nights Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait. A Montale Starry Nights a pacsulit, a rózsát, a pézsmát és a citrusokat fantáziadús keleties kompozícióban mutatja be.

A Montale Starry Nights Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillata citrom, bergamott és alma akkordjaival bontakozik ki. Szívében pacsuli, rózsa és jázmin illata árad, míg alapillatát borostyán, fehér pézsma és púderes jegyek alkotják. Mint ahogyan azt a költői elnevezés is sugallja, a Starry Nights békésen poétikus és tökéletes esti parfüm. Nyitányának calabriai bergamottja remekül egészíti ki a virágos szívillatot, melyben a bolgár rózsa és az egyiptomi jácint szumátrai pacsuli keleties jegyével támogatott akkordjai lassan egy melengető, érzéki és kissé púderes alapba mennek át.

A citrusos, rózsás, pézsmás és púderes karaktereket az élesen kirajzolódó pacsulival kiegyensúlyozottan átszövő gazdag aroma megnyugtató, hihetetlenül érzéki, ám tökéletesen gyönyörű és ellenállhatatlan. Talán Pierre Montale – a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel a Távol-Kelet csillagfénnyel teli csodálatos éjszakáját tökéletesen megtestesítő illatművet alkotott.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Starry Nights Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Starry Nights elsősorban esti viselet, és legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. Örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik az olyan keleties-virágos illatokat kedvelik, melyben jelentős szerepet játszik a rózsa és a pézsma párosa. A Starry Nights aromáját mindenkinek javasolt kipróbálni, aki értékeli a parfümök fokozott megjelenítő képességét.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Starry Nights esetében fényes, világoslilából egészen feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Starry Nights - rózsa, pézsma és pacsuli egy csillagos éjszakát felidéző keleties-virágos illatban. 

Összetétel

Alap
borostyán, fehér pézsma, púderes tónusok
Fej
alma, bergamott, citrom
Szív
jázmin, pacsuli, rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.