Montale Starry NightsEau de Parfum unisex

8×
Montale Starry Nights Eau de Parfum unisex
Montale Starry Nights Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 39%
100 ml
24 880Ft

Kód: MNT1829 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 12. 03.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 12. 03.

Montale Starry Nights parfüm leírása
Összetétel

Távol-Kelet csillagfénnyel teli, csodálatos éjszakáját testesíti meg a Montale Starry Nights unisex eau de parfum. Magával repít egy mágikus utazásra, és tökéletes partnere lesz bármilyen kalandos éjszakán. Készen áll egy rendkívüli élményekkel teli világ körüli útra?

  • esti viseletre a hűvösebb hónapokban
  • természetes anyagokból készül
  • orientális, virágos unisex illat

Illat összetétele
Nyitó tónusaiban a frissítő citrom, bergamott és alma csábít el. Szívében a keleties, csábító pacsuli, bolgár rózsa és az egyiptomi jázmin illata található. Legtovább bőrén az alapillatában található hideg borostyán, csábító fehér pézsma és a púderes tónusok maradnak meg. Igazán káprázatos kombináció.

Illat története
Nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciók csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Starry Nights esetében fényes, világos lilából egészen feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, pacsuli, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, púderes tónusok
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Starry Nights8