Montale Spicy Aoud Eau de Parfum unisex

Montale Spicy Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Spicy Aoud Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 500Ft

28 500,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT2191 | 3 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 28.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 26.

Leírás Montale Spicy Aoud
Összetétel

A Spicy Aoud a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-fás női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Spicy Aoud Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékét idéző eredeti arculatának vonásait. A Montale Spicy Aoud luxus Eau de Parfum a nemes agarfát egy üde citrusok és melengető fűszerek alkotta kompozícióban jeleníti meg.

A Spicy Aoud Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh, mely egy gyantás aromájú elragadó alapanyag. A legdrágább fa a világon, amit már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használják. Ez a valóban királyi összetevő, melyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Spicy Aoud esetében sáfránnyal, naranccsal és más mesterien megválasztott kísérő akkordokkal jelenik meg.

A Montale Spicy Aoud Eau de Parfum illatkompozíciójában pacsuli és pézsma jegyekkel kiegészített narancs, sáfrány és agarfa akkordokat találunk. A domináns, melengetően fűszeres és oud oldalakat a citrusos, pézsmás jegyekkel és a pacsuli lenyűgöző érintésével átszövő egyetemes aroma intenzív, ugyanakkor üde és melengető, és mindenekelőtt rendkívül érzéki. Talán Pierre Montale, a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy inkább minimalista, mégis lenyűgöző és összetéveszthetetlen kompozíciót alkotott.

Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Spicy Aoud Eau de Parfum is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Spicy Aoud egész évben hordható nappali és esti viselet. Legjobban azonban az őszi és téli estéken érvényesül. Ez a lenyűgöző Eau de Parfum örökre megnyeri magának az agarfa illatát kedvelő nőket és férfiakat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Spicy Aoud esetében fényes, aranyból feketébe átmenő szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Spicy Aoud - nemes agarfa, melengető fűszerek és üde citrusok egy keleties-fás-pézsmás parfümben.

Összetétel

összetétel
agarfa, narancs, pacsuli, pézsma, sáfrány
Az illat fajtája
orientális, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Spicy Aoud