Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex

15×
Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex
Montale Soleil De Capri Eau de Parfum unisex
100 ml

Kód: MNT1522 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Montale Soleil De Capri
Összetétel

Engedje, hogy az uniszex Montale Soleil De Capri eau de parfum magával ragadja a tökéletes arányban lévő fehér virágok és a gyümölcsök illatával. Illatkompozíciója a citrusos gyümölcsök energiáját adja át, és felragyogtatja érzékeit, mint a nap sugarai. Ez a varázslatos nyári koktél garantáltan felélénkíti.

  • gyümölcsös-virágos illat
  • friss és citrusos
  • lezser illat nyári napokra

Az illat összetétele
A Soleil de Capri illata az olasz citrusok, grépfrút és kumkvat energizáló koktélja. A szikrázó gyümölcsös tónussal szépen összehangolódnak a gyengéd fehér virágok. A fehér pézsma a mediterrán fűszerekkel titokzatos érzékiséget ígér. Az illat úgy árad a bőrből, mint Capri szigetén a napsugarak.

Az illat története
A Pierre Montale parfümőr által készített Montale Soleil de Capri illata férfiaknak és nőknek is igazán frissítő érzéki élményt nyújt. 2007-ben mutatták be hűs ezüstös üvegcsében.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, citrusok, kumquat
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fehér virágok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, fűszer
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Soleil De Capri15