Montale Sliver Aoud

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
26 200Ft

Kód: MNT1520 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 01. 22., kedd
Személyes átvétel
2019. 01. 22., kedd
Montale Sliver Aoud
100 ml | 26 200Ft

Montale Sliver Aoud parfüm leírása

A Montale Sliver Aoud érdekes virágos jegyekkel kiegészített aromás-fűszeres-fás és jellegzetesen oud illatú férfi parfüm. A Kelet és Arábia aromái, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud klasszikus és egyben modern értelmezését keleties és egzotikus jegyek kíséretében tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Sliver Aoud Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Sliver Aoud Eau de Parfum egyik központi eleme a Pierre Montale által annyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Sliver Aoud Eau de Parfum a finoman igéző levendulát és a gyönyörű gyöngyvirágot calabriai citrommal és rozmaringgal társítva mutatja be. Az oud varázsát haiti vetiver, virginiai cédrusfa és egyiptomi muskátli erősíti, és mindezt a tonkabab púderesen édes elbűvölő aromájába burkolja. A Montal Sliver Aoud egyetemes illatkompozíciója ezáltal egzotikus, egyedi és merész hatást kelt. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sliver Aoud parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. 

A Montale Sliver Aoud a klasszikusság és a modernség, Kelet és Nyugat ellenállhatatlan összeolvadását kínálja. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan lenyűgöző parfümöt alkotott, melyben az aromás jegyek az oud mély akkordjaival találkoznak. Olyan illatot, amely a fényűzést, az érzékiséget, az eleganciát és az egzotikumot frissességgel és kevés földességgel társítja.

A Sliver Aoud az év minden napján nappal és különleges esti alkalomra is viselhető ideális parfüm. A Montale Sliver Aoud Eau de Parfum örökre megnyeri magának azokat a nőket, akik főként az ötletes kompozícióba ágyazott oud aromáját kedvelik. Ezt az aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és örömmel adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sliver Aoud esetében gyönyörű aranyvörös szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sliver Aoud - az oud varázsa Kelet és Nyugat összefonódásában.

Összetétel

összetétel
agarfa, cédrus, citrom, gyöngyvirág, levandula, rozmaring, tonkabab, vetivérfű
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Sliver Aoud

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!