Montale Sliver Aoud

eau de parfum férfiaknak 100 ml

Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
Montale Sliver Aoud eau de parfum férfiaknak 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
25 300Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1520 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 24., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 24., szerda
Montale Sliver Aoud
100 ml | 25 300Ft

Montale Sliver Aoud parfüm leírása

A Montale Sliver Aoud érdekes virágos jegyekkel kiegészített aromás-fűszeres-fás és jellegzetesen oud illatú férfi parfüm. A Kelet és Arábia aromái, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud klasszikus és egyben modern értelmezését keleties és egzotikus jegyek kíséretében tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Sliver Aoud Eau de Parfum is magán viseli az elismert és kissé titokzatos Pierre Montale csodatévő elixírre és különleges varázskenőcsre emlékeztető eredeti arculatának vonásait.

A Sliver Aoud Eau de Parfum egyik központi eleme a Pierre Montale által annyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Sliver Aoud Eau de Parfum a finoman igéző levendulát és a gyönyörű gyöngyvirágot calabriai citrommal és rozmaringgal társítva mutatja be. Az oud varázsát haiti vetiver, virginiai cédrusfa és egyiptomi muskátli erősíti, és mindezt a tonkabab púderesen édes elbűvölő aromájába burkolja. A Montal Sliver Aoud egyetemes illatkompozíciója ezáltal egzotikus, egyedi és merész hatást kelt. Mint Pierre Montale minden illatalkotása, a Sliver Aoud parfüm is nagy töménységű, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. 

A Montale Sliver Aoud a klasszikusság és a modernség, Kelet és Nyugat ellenállhatatlan összeolvadását kínálja. Talán Pierre Montale –a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során magába szívta a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan lenyűgöző parfümöt alkotott, melyben az aromás jegyek az oud mély akkordjaival találkoznak. Olyan illatot, amely a fényűzést, az érzékiséget, az eleganciát és az egzotikumot frissességgel és kevés földességgel társítja.

A Sliver Aoud az év minden napján nappal és különleges esti alkalomra is viselhető ideális parfüm. A Montale Sliver Aoud Eau de Parfum örökre megnyeri magának azokat a nőket, akik főként az ötletes kompozícióba ágyazott oud aromáját kedvelik. Ezt az aromát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és örömmel adja át magát a keleti históriák igézetének.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk csodálatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. Az elragadó dizájn letisztult eleganciáját a Sliver Aoud esetében gyönyörű aranyvörös szín hangsúlyoz, üvegcséjének különlegességét a praktikus anyagválasztás még inkább fokozza. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sliver Aoud - az oud varázsa Kelet és Nyugat összefonódásában.

Összetétel

összetétel
agarfa, cédrus, citrom, gyöngyvirág, levandula, rozmaring, tonkabab, vetivérfű
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.