MontaleSantal Wood Eau de Parfum unisex

2×
Montale Santal Wood Eau de Parfum unisex
Montale Santal Wood Eau de Parfum unisex
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 20%
100 ml
29 400Ft

Raktáron | 29 400,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT1519
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A Montale Santal Wood jellegzetesen szantálfa illatú keleties-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a szantálfa csodálatos illatát tengeri és fűszeres jegyek eredeti kombinációjában tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Santal Wood Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Santal Wood Eau de Parfum a három sziporkázó fűszert, azaz a szerecsendiót, a madagaszkári fekete borsot és a kardamomt, nemes szantálfával és marokkói cédrussal társítva mutatja be. Az illatkompozíció gazdag üdeségét boróka, tengeri jegyek és moha tesz teljessé. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Santal Wood parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Santal Wood a tenger illatát hitelesen ragadja meg, és ötletesen egészíti azt ki üde, fűszeres és fás oldalakkal.  Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan rendkívül vonzó parfümöt alkotott, mellyel viselője szó szerint a borókás erdő közeli tengerparton érzi magát.

A Montale Santal Wood Eau de Parfum egész évben viselhető, azonban legjobban tavasszal érvényesül. Ez egy tökéletes nappali parfüm, amely viselőjének mindig a fényűző fás és üde tengeri illatok egyesülésének eredeti varázsát nyújtja. A Montale Santal Wood örökre megnyeri magának a tengeri és a fás parfümöket főleg ötletes kompozícióba ágyazva kedvelő nőket és férfiakat. Ez az Eau de Parfum olyan, hogy mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Santal Wood esetében kellemesen lágy aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Santal Wood - a tenger fűszerekkel és luxus fákkal kísért illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok, boróka
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szantálfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
moha
Az illat fajtája
orientális, fás

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.