Montale Sandflowers

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Sandflowers eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
27 400Ft

Kód: MNT1518 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Montale Sandflowers
100 ml | 27 400Ft

Montale Sandflowers parfüm leírása

A Montale Sandflowers fás-aromás női és férfi parfüm a tenger jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a tengerparton töltött nyaralásra emlékeztető üde illatot tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Sandflowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Sandflowers Eau de Parfum az óceán illatát a borókabogyó nyugalmas hűvösségével kísérve, a szantálfa és oakmossként is ismert tölgyfazuzmó alkotta alapra helyezve mutatja be. A gazdag illatkompozíció a napsütést és a Keleten tett utazás emlékét idézi fel. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Sandflowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Sandflowers a tenger jellegzetes és rendkívül autentikus illatát a boróka csodálatos fuvallatával kínálja. Olyan, mintha valóban ott állnánk pár méterre a tenger hullámaitól és belélegeznénk a sós víz, a napfény és a közeli borókaliget illatát.  Azonban a finálét a szantálfa fényűző lágysága uralja, és ez a keleti ihletést juttatja eszünkbe. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel olyan parfümöt alkotott, amely pillanatok alatt képes viselőjét magával ragadni a Távol-Keletre, egy csodálatos napfényes tengerparti üdülésre.

A Montale Sandflowers Eau de Parfum gyönyörű szandálfa jegyei miatt a téli hónapok viselete, tengeri oldala viszont egész évi használatra is alkalmassá teszi. Ez egy tökéletes nappali és esti parfüm, amely viselőjét bármikor jó kedvre deríti. A Montale Sandflowers örökre megnyeri magának a tenger illatát főleg ötletes kompozícióba ágyazva, és fás jegyekkel kombinálva kedvelő nőket és férfiakat. Ez az Eau de Parfum olyan, hogy mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Sandflowers esetében kellemesen lágy ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Sandflowers - a tengerparti nyaralás illata.

Összetétel

összetétel
boróka, moha, szantálfa, tengeri tónusok
Az illat fajtája
aromás, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Sandflowers

Új értékelés hozzáadása

4.0
1 értékelés
1
intenzitás
üvegcse kinézete
összbenyomás
illat tartóssága