Montale Sandal Sliver eau de parfum teszter unisex

 • Montale Sandal Sliver eau de parfum teszter unisex
 • Montale Sandal Sliver eau de parfum teszter unisex 1
 • Montale Sandal Sliver eau de parfum teszter unisex 2
   více

  Ez a termék TESZTER.
  A teszter egy speciális kiszerelés, mely általában fehér dobozva van csomagolva és nincs a szórófejen kupak. Az összetétele azonos a klasszikus kiszereléssel.
  több információ a TESZTERRŐL

  Montale Sandal Sliver változatok

  • Montale Sandal Sliver eau de parfum teszter unisex 100 ml eau de parfum teszter unisex 100 ml  

  Függőben lévő termékek

  • eau de parfum unisex Montale Sandal Slivereau de parfum unisex

   raktáron

   18 600 Ft - tól

  Fel

  Parfüm leírása Montale Sandal Sliver

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A Montale Sandal Sliver jellegzetesen szantálfa illatú virágos-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a varázslatos szantálfára épülő, csábító, szinte már részegítő aromát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Sandal Sliver Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

  A Sandal Sliver Eau de Parfum csipetnyi vaníliával kiegészített szantálfa alkotta sima és lágy alapon nyugvó, egy csepp citrussal színezett, gazdag virágcsokor. Vanília, szantálfa, citrom és virágos jegyek egyesülnek a látszólag egyszerű, mégis rendkívül komplex, nagyon kellemes illatélményt kínáló kompozícióban. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Sandal Sliver parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

  A Montale Sandal Sliver egy rendkívül eredeti, túlnyomóan virágos illat, amelyben azonban élesen kirajzolódik és gyönyörűen felcsillan a lenyűgöző szantálfa szinte már krémes lágysága. A nemes fáé, amelyet a klasszikusan keleties illatjegye gazdag, tejszerű és erőteljes jellegével, az egyik legértékesebb parfümipari alapanyaggá tesz. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely a virágos, kissé citrusos és egzotikus fás oldalakat harmonikus egységben egyesíti.

  A Montale Sandal Sliver Eau de Parfum gyönyörű szantálfa jegyének köszönhetően kiválóan alkalmas a téli hónapokban való viselésre, azonban virágos és üde arculatának hála egész év folyamán remekül hordható. Ez egy tökéletes nappali és esti parfüm, amely viselőjének mindig a fényűző fás és üde virágos jegyek egyesülésének eredeti varázsát nyújtja. A Montale Sandal Sliver örökre megnyeri magának a főleg ötletes kompozícióba ágyazott virágok és szantálfa illatát kedvelő nőket és férfiakat. Ez az Eau de Parfum olyan, hogy mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget egy egyedi kompozícióban.

  A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Sandal Sliver esetében kellemesen lágy ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

  Montale Sandal Sliver - mágikus szantálfa a virágok ölelésében.

  Mi a Teszter? A teszter kiszerelésű parfümök úgy összetételükben, mint illatukban teljesen megegyeznek a normál, üzletekben kapható társaikkal. A boltok, parfümériák polcain ezeket találhatjuk meg, a vásárlók ezeket próbálhatják ki. A teszter csomagolása változó, általában egyszerű fehér kartondobozban, esetleg doboz és kupak nélkül érhetőek el. Kiszerelésük az esetek többségében az adott parfümből a kereskedelemben kapható legnagyobb méret. Amennyiben saját használatra vásárol parfümöt és nem ajándékba, a teszter megvásárlásával további összeget takarithat meg. Ha ajándékozásra szánja, inkább a klasszikus csomagolású az ajánlott.

  Fel

  A Montale márkáról

  A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

  A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

  Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

  Fel

  Videók Montale Sandal Sliver -hoz

  Fel

  Értékelés Montale Sandal Sliver

  Mit gondol Ön a Montale Sandal Sliver termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​