Montale Royal Aoud

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Royal Aoud eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 100Ft

Kód: MNT1516 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 26., péntek
Személyes átvétel
2018. 10. 26., péntek
Montale Royal Aoud
100 ml | 29 100Ft

Montale Royal Aoud parfüm leírása

A Montale Royal Aoud jellegzetesen oud illatú és citrusos árnyalatú keleties-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása, az alkotó által oly kedvelt oud illatát egy eredeti kompozícióba ágyazva, különböző akkordokkal társítva kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Royal Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Royal Aoud Eau de Parfum fő illateleme a sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban királyi alkotóelemet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fája" néven is emlegetik.

A Royal Aoud Eau de Parfum az oud varázsát a kumkvat trópusi gyümölcsfa eredeti jegyeinek, a grapefruit és indiai fűszerek akkordjainak rejtelmes kapcsolatában jeleníti meg. A kumkvat ugyanakkor citrusos és fás színezetet is ad a kompozíciónak, és a domináns agarfára épülő, kontrasztokkal teli keveréket az indiai fűszerek gazdagsága ízlésesen egészíti ki. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Royal Aoud parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.  

A Montale Royal Aoud gazdag aromája rendkívül egzotikus és eredeti. Az Eau de Parfum titokzatos és üde oldalai egy felejthetetlen illatban egyesülnek. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen olyan rejtélyes parfümöt alkotott, amely kétség kívül az oud témájának egyik legérdekesebb értelmezése.

A Royal Aoud egész évben viselhető, ám legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. A parfüm nappali viseletre, de különleges esti alkalmakra is ideális. A Montale Royal Aoud Eau de Parfum örökre megnyeri magának a főként ötletes kompozícióba ágyazott oud illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a valódi minőséget és szívesen adják át magukat a keleti históriák varázsának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Royal Aoud esetében gyönyörűen fényes éjfekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Royal Aoud - az oud varázsa eredeti citrusos színezettel és egy maroknyi indiai fűszerrel.

Összetétel

összetétel
agarfa, fűszer, grapefruit, kumquat
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.