Montale Rose Night

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
Montale Rose Night eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
40 600Ft
Kedvezmény 25%
100 ml
30 400Ft

Kód: MNT1646 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 03. 23., szombat
Montale Rose Night
100 ml | 30 400Ft

Montale Rose Night parfüm leírása

A Montale Rose Night virágos női és férfi parfüm a rózsa jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a virágok királynőjének elegáns és elbűvölő megfogalmazását kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Rose Night Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Rose Night Eau de Parfum inkább egyszerű illatkompozíciójának fejillata rózsaszirmok akkordjával bontakozik ki, szívében bolgár rózsa illatozik, míg alapillatát pacsuli, borostyán és fehér pézsma jegyek alkotják. Az elegáns rózsaszirmok varázslatosan rózsás szívet rejtenek, és a melengetően érzéki alapon nyugvó gazdag aroma csodálatosan ötvözi a domináns rózsás oldalt a borostyános jegyekkel, valamint a pacsuli és a pézsma elragadó érintésével. Az eredmény egy gyönyörű, jellegzetesen rózsás aroma, amely határozottan a különleges Montale márka az egyik legfigyelemreméltóbb illatalkotása.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen egy egyszerű, mégis összetéveszthetetlen és felejthetetlen, viselőjének teljesen új illatélményt nyújtó Eau de Parfum illatot alkotott. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Rose Night parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

Montale Rose Night egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez az Eau de Parfum örökre megnyeri magának a rózsás illatokat különösen rendkívül jellegzetesen megjelenített formában, valamint érzéki és melengető akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat. Azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik az egyediséggel társult minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Rose Night esetében mutatós, aranyról feketére váltó szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Rose Night - a rózsa illatának elegáns és elbűvölő ódája.

Összetétel

Alap
borostyán, fehér pézsma, pacsuli
Fej
rózsalevelek
Szív
bolgár rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Rose Night

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!