Montale Ristretto Intense Caféparfüm kivonat unisex

Montale Ristretto Intense Café parfüm kivonat unisex
Montale Ristretto Intense Café parfüm kivonat unisex
100 ml

Kód: MNT04822 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.

Montale Ristretto Intense Café parfüm leírása
Összetétel

Készüljön fel a kíváncsi kérdésekre. Biztos lehet abban, hogy az unisex Montale Ristretto Intense Café parfümöt használva a környezete többször is érdeklődik majd, hogy mi ez az illat. Szofisztikált illatkompozíciójára felkapja a fejét minden járókelő.

  • keleties illat
  • édes illat
  • mindenkinek, aki nem fél kitűnni a tömegből
  • általános viseletre, de különleges alkalmakra is
  • elsősorban hűvösebb időjáráshoz

Összetétel

összetétel
fehér pézsma, fás tónusok, török rózsa, borostyán, vanília, karamell, pörkölt kávészem
Az illat fajtája
orientális, gourmand

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Ristretto Intense Café