Montale Powder Flowers

eau de parfum unisex 100 ml

12×
Montale Powder Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Montale Powder Flowers eau de parfum unisex 100 ml
Ingyenes kiszállítás
37 200Ft

Spóroljon 36%
100 ml
23 900Ft

Kód: MNT1513 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2019. 08. 22.
Személyes átvétel
csütörtök 2019. 08. 22.
Montale Powder Flowers
100 ml | 23 900Ft

Montale Powder Flowers parfüm leírása

A Montale Powder Flowers kissé púderes karakterű virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása felemelő és varázslatos aromát kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Powder Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Powder Flowers Eau de Parfum a rózsa, jázmin és az osmanthus néven is ismert illatcserje illatjegyeit kombinálja a cédrusfa és tonkabab akkordjaival. A gazdag illatkompozíció a nemes virágokat, a nemes és felemelő rózsát, az egzotikus illatcserjét és az enyhén édes jázmint dicsőítő gyönyörű óda. Az Atlasz-hegység cédrusfájának púderes jegyével csodálatosan egyesülő rózsáé a főszerep. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Powder Flowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Powder Flowers nem más, mint egy tiszta, romantikával és karakterekkel teli nemes illat. Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely mesterien társítja a virágos és púderes jegyeket és szívet melengetően varázslatos.

A Powder Flowers Eau de Parfum egész évben viselhető, mindamellett napközben, de főleg esti alkalmakkor csipetnyi romantikával és virágos igézettel veszi körül viselőjét. A Montale Powder Flowers örökre megnyeri magának.a virágos illatokat különösen púderes jegyekkel kedvelő nőket és férfiakat Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Powder Flowers esetében gyönyörű matt fényű arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Powder Flowers - a legnemesebb virágok lenyűgöző tolmácsolása.

Összetétel

összetétel
cédrus, illatvirág, jázmin, rózsa, tonkabab
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Powder Flowers

Új értékelés hozzáadása

4.0
12 értékelés
6
4
1
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás