Montale Pink Extasy

eau de parfum teszter nőknek 100 ml

Montale Pink Extasy eau de parfum teszter nőknek 100 ml
Montale Pink Extasy eau de parfum teszter nőknek 100 ml
eau de parfum teszter nőknek 100 ml

Kód: MNT2113 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Montale Pink Extasy
eau de parfum teszter nőknek 100 ml

Montale Pink Extasy parfüm leírása

A Pink Extasy a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó virágos-gyümölcsös női illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan a Pink Extasy Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A rendkívül nőies Montale Pink Extasy Eau de Parfum a virágok és a gyümölcsök bájosan játékos egyesülését tárja elénk.

A Montale Pink Extasy Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillata narancs, mandarin és fekete bors akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében egyiptomi jázmin, török rózsa, írisz és narancsligetek virágai illatoznak, míg alapillatát fehér pézsma, vanília, málna és barack jegyek alkotják. A játékos és csodálatosan nőies Pink Extasy Parfüm így a borssal élénkített zamatos kubai gyümölccsel bontakozik ki, hogy szívében ezután feltárja a virágokkal teli kertet, amely nemesen virágzik a kifinomult és érzéki alapon.

A domináns édes oldalakat a gyümölcsös, citrusos, fehér virágos és púderes jegyekkel átszövő gazdag aroma édes, gyümölcsösen zamatos, rendkívül nőies, és nincs híján az érzékiségnek sem. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel olyan parfümöt alkotott, amely képes még a legkellemetlenebb napokat is „megédesíteni“.

Pierre Montale minden illatalkotása, így a Pink Extasy Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Pink Extasy egész évben hordható nappali és esti viselet. Elsősorban azokat a nőket nyeri meg magának, akik kedvelik az édes virágos-gyümölcsös illatokat, ugyanakkor az írisz és vanília aromáját kedvelők örömére is szolgál. Ezt az elragadó parfümöt azoknak a hölgyeknek is javasoljuk kipróbálni, akik értékelni tudják a valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Pink Extasy esetében csillogó rózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Pink Extasy Montale - édes, játékos és rendkívül nőies virágos gyümölcsös illat málnával, vaníliával, őszibarackkal és írisszel a főszerepben.

Összetétel

Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Pink Extasy

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!