MontaleOudrising Eau de Parfum unisex

Montale Oudrising Eau de Parfum unisex
Montale Oudrising Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
39 780Ft

Több mint 5 db a raktáron | 39 780,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT04885
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Burkolja magát az illatba, mely tökéletesen egybeolvad Önnel és új aláírásaként fog hatni. Az unisex Montale Oudrising Eau de Parfum már az első beleszagoláskor megnyeri Önt és soha nem lesz vége a meglepetéseknek.

  • egyedi illat az egyedi személyiségnek
  • unisex illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsaszín grapefruit, bőr, bergamott, paprika
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fás tónusok, füstös tónusok, pacsuli, labdanum, jázmin, fekete tea, agarfa, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, pézsma, tömjén, szantálfa, vanília, borostyán, dohány
Az illat fajtája
bőrös, fás

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.