Montale Oudmazingeau de parfum unisex

1×
Montale Oudmazing eau de parfum unisex
Montale Oudmazing eau de parfum unisex
100 ml

Kód: MNT2187 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Montale Oudmazing parfüm leírása
Összetétel

Az Oudmazing a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó fás-virágos-pézsmás női és férfi illat. A többi Montale márkájú parfümhöz hasonlóan az Oudmazing Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. 

Az Oudmazing Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh, amely egy gyantás aromájú elragadó alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy "istenek fájaként“emlegetnek, a Montale Oudmazing parfümben édes gyümölcsök, üde citrusok, finom vanília és más, eredeti módon megválasztott kísérő akkordok kapcsolatában jelenik meg.

Az ötletes Montale Oudmazing Eau de Parfum illatkompozíciójának fejillata szicíliai narancs, bergamott, agarfa, körte és füge akkordjaival bontakozik ki. Szívét egyiptomi jázmin, pacsulilevelek és íriszgyökér (orris) illata árad, míg alapillatát vanília, bőr, fehér pézsma és szőlő jegyek alkotják. A lélegzetelállító malajziai agarfa bátran keveredik a csábító körte és az ízletes földközi-tengeri füge édesítette citrusok gyönyörű párosával. Az Oudmazing szívében az érzéki írisz, egyiptomi jázmin és a pacsuli izgató kombinációjával bontakozik ki, és a bőrt ez az egyedülálló parfüm gazdag bőrös, vaníliás, rózsaszín szőlő és fehér pézsma jegyekkel melegíti fel.

Azt sugallja, hogy a Montale márka alapítójának, – aki portfóliójának valamennyi parfümét saját maga alkotta meg –, szaúd-arábiai tevékenysége során sikerült szert tennie a titokzatos keleti mágusok képességeire. Pierre Montale megalkotta következő teljesen egyedülálló parfümjét, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Oudmazing Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Oudmazing egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának az eredeti fás, virágos éspézsmás illatokat kedvelő, és a parfümök valódi prémium minőségét nagyra értékelő nőket és férfiakat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Oudmazing esetében arany címkével díszített fényes fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Oudmazing - sokoldalú különleges kompozícióba foglalt, édes gyümölcsökkel, citrusokkal és vaníliával kísért agarfa.

Összetétel

Fej
agarfa, narancs, bergamott, füge, körte
Szív
pacsuli, jázmin, nőszirom
Alap
szőlő, fehér pézsma, bőr, vanília
Az illat fajtája
virágos, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Oudmazing