Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex

 • Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex
 • Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex 1
   více

  2 termék méret 30 560 Ft - tól

  Montale Oriental Flowers változatok

  • Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: MNT1512

  áru speciális kedvezménnyel

  • Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Kód: MNT2813
   Megjegyzés: Kevesebb a flakon tartalma,    A termék tartalma: 98%

   31 170 Ft Kedvezmény: 1 830 Ft

  • Montale Oriental Flowers eau de parfum unisex 100 ml eau de parfum unisex 100 ml  

   Kód: MNT3167
   Megjegyzés: Celofán nélkül,    A termék tartalma: 100%

   30 560 Ft Kedvezmény: 2 440 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Montale Oriental Flowers

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  rózsa, bergamott, ylang-ylang

  Szív

  jázmin, orrisz gyökér

  Alap

  perui balzsam

  A Montale Oriental Flowers kissé balzsamos karakterű keleties-virágos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a keleties jegyek balzsamos varázslattal kiegészített elragadó frissességét kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Oriental Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

  Az Oriental Flowers Eau de Parfum, mint azt neve is sugallja, egy keleti virágcsokor. A rózsa, bergamott, ylang-ylang, íriszgyökér és az egyiptomi jázmin akkordjait az alapillatban perui balzsam egészíti ki, így téve teljessé az illatkompozíciót, amely maga az illattal megfogalmazott keleti álom. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Oriental Flowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

  A Montale Oriental Flowers egy rendkívül elegáns és komplex aroma, amelyből nem hiányzik a misztikus és mély karakter sem. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel a finoman édes, enyhén púderes és balzsamos akkordokat mesterien társító, a keleties-virágos igézetet tökéletesen megtestesítő parfümöt alkotott.

  A sokoldalú és komplex Oriental Flowers Eau de Parfum egész évben hordható, és nappal ugyan úgy, mint különleges esti alkalmakkor gyönyörű keleti álommal öleli körül. A Montale Oriental Flowers örökre megnyeri magának a főleg ötletes kompozícióba ágyazott keleties-virágos parfümöket kedvelő nőket és férfiakat. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társult valódi minőséget.

  A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Oriental Flowers esetében arany motívumokkal díszített tiszta fehér szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

  Montale Oriental Flowers - az illatba foglalt keleti álom.

  Fel

  A Montale márkáról

  A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

  A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

  Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

  Fel

  Videók Montale Oriental Flowers -hoz

  Fel

  Értékelés Montale Oriental Flowers

  Mit gondol Ön a Montale Oriental Flowers termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​