Montale Orient Extreme

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
30 200Ft

Kód: MNT1843 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 09. 27., csütörtök
Személyes átvétel
már holnap 2018. 09. 27., csütörtök
Montale Orient Extreme
100 ml | 30 200Ft

Montale Orient Extreme parfüm leírása

Az Orient Extreme a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-fás női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Orient Extreme Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A gazdag és érzéki Montale Orient Extrême Eau de Parfum intim illatérzékelő utazásra invitálja a Távol-Keletre.

A Montale Orient Extreme Eau de Parfum illatkompozíciójában a rózsa, muskátli, jázmin, pacsuli, bőr, szantálfa, fehér pézsma, benzoin és fűszerek akkordjait találjuk. Az állati eredetű érzéki jegyekbe burkolt egyiptomi muskátli (geranium) rejtélyes, szinte már misztikus illata bensőséges kirándulásra hív a rózsa és jázmin aromáit szumátrai pacsulival gyönyörűen hangsúlyozó virágos szívbe. A bőrön az Orient Extreme májszúri szantálfa és fehér pézsma alkotta gazdag érzéki szilázst hagy maga után.

A Montale Orient Extreme Eau de Parfum gazdag aromája, amely a melengetően fűszeres, balzsamos és rózsás oldalakat a fás jegyekkel, valamint a púderesség és a pézsma lenyűgöző érintésével szövi át, intenzív, gazdag, érzéki és vonzóan titokzatos. Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale gazdag és különleges parfümsorozatának még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgáló újabb tagját alkotta meg.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Orient Extreme Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Intenzitásának köszönhetően a Montale Orient Extreme leginkább esti viseletként szolgál. Legjobban a hidegebb hónapokban érvényesül. Örökre megnyeri magának a rózsák által dominált keleties-fás illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Orient Extreme parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a minőséget és szereti az illatérzékelő utazásokat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Orient Extreme esetében csillogó ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Orient Extreme - egy intenzív, gazdag és érzéki keleties-fás illat, amelyben a rózsa kapta a főszerepet.

Összetétel

összetétel
benzoin, bőr, fűszer, pacsuli, pézsma, rózsa, szantálfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.