Montale Orient Extreme

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
Montale Orient Extreme eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
30 300Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1843 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 03. 23., szombat
Montale Orient Extreme
100 ml | 30 300Ft

Montale Orient Extreme parfüm leírása

Az Orient Extreme a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-fás női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Orient Extreme Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A gazdag és érzéki Montale Orient Extrême Eau de Parfum intim illatérzékelő utazásra invitálja a Távol-Keletre.

A Montale Orient Extreme Eau de Parfum illatkompozíciójában a rózsa, muskátli, jázmin, pacsuli, bőr, szantálfa, fehér pézsma, benzoin és fűszerek akkordjait találjuk. Az állati eredetű érzéki jegyekbe burkolt egyiptomi muskátli (geranium) rejtélyes, szinte már misztikus illata bensőséges kirándulásra hív a rózsa és jázmin aromáit szumátrai pacsulival gyönyörűen hangsúlyozó virágos szívbe. A bőrön az Orient Extreme májszúri szantálfa és fehér pézsma alkotta gazdag érzéki szilázst hagy maga után.

A Montale Orient Extreme Eau de Parfum gazdag aromája, amely a melengetően fűszeres, balzsamos és rózsás oldalakat a fás jegyekkel, valamint a púderesség és a pézsma lenyűgöző érintésével szövi át, intenzív, gazdag, érzéki és vonzóan titokzatos. Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale gazdag és különleges parfümsorozatának még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgáló újabb tagját alkotta meg.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Orient Extreme Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Intenzitásának köszönhetően a Montale Orient Extreme leginkább esti viseletként szolgál. Legjobban a hidegebb hónapokban érvényesül. Örökre megnyeri magának a rózsák által dominált keleties-fás illatokat kedvelő nőket és férfiakat. Az Orient Extreme parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a minőséget és szereti az illatérzékelő utazásokat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Orient Extreme esetében csillogó ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Orient Extreme - egy intenzív, gazdag és érzéki keleties-fás illat, amelyben a rózsa kapta a főszerepet.

Összetétel

összetétel
benzoin, bőr, fűszer, pacsuli, pézsma, rózsa, szantálfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Orient Extreme

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!