MontaleOrange Flowers Eau de Parfum unisex

1×
Montale Orange Flowers Eau de Parfum unisex
Montale Orange Flowers Eau de Parfum unisex
Akció
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 30%
100 ml
27 030Ft

1 db a raktáron | 27 030,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT2008
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 06.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 04.

Az Orange Flowers a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Orange Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A sokrétű Montale Orange Flowers Eau de Parfum a fehér virágok mézzel, citrusokkal és fűszerekkel alkotott sziporkázó, magával ragadó és csábító kombinációja.

A Montale Orange Flowers Eau de Parfum fejillata citrom, mandarin és fűszerek akkordjaival bontakozik ki. Szívében ylang-ylang, méz, narancsligetek virágai, pacsuli és jázmin illata árad, míg alapillatát vanília, tölgyfazuzmó (oakmoss), cédrusfa és fehér pézsma jegyek alkotják. A narancsligetek mézzel teli, és ylang-ylanggal, jázminnal és szumátrai pacsulival tündöklően társított, elragadó virágainak fűszerek, citrom és szicíliai mandarin sziporkázó együttese adja az előőrsét. Mindez egy nemes alapon nyugszik, amelyben érezhető a csalogató vanília és a csábítóan érzéki pézsma jelenléte.

A Flowrers Orange Eau de Parfum kissé mámorító, ugyanakkor rendkívül kellemesen viselhető is. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel egy olyan parfümöt alkotott, amely a gyönyörű virágzó narancsligeteket idézi, amelyek egyben zamatos, érett, mégis üde gyümölcsökkel is telis-tele vannak.

Pierre Montale minden illatalkotása, így az Orange Flowers Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. Üde oldalának köszönhetően a Montale Orange Flowers főleg a melegebb hónapok nappali viselete. A fehér virágok és citrusok társítását különösen édes, mézes jegyekkel kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. Az Orange Flowers illatát mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a minőséget és szereti, ha parfümje olfaktorikus utazásokra készteti.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Orange Flowers esetében aranylóan fényes narancssárga szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Orange Flowers - csábító és lenyűgöző keleties-virágos illat fehér virágokkal, citrusokkal és mézzel a főszerepben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Az illat fajtája
orientális, virágos

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.