Montale Musk To Musk

eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Musk To Musk eau de parfum teszter unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
eau de parfum teszter unisex 100 ml
18 800Ft

Kód: MNT1611 | 4 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 17., szerda
Személyes átvétel
2018. 10. 17., szerda
Montale Musk To Musk
eau de parfum teszter unisex 100 ml | 18 800Ft

Montale Musk To Musk parfüm leírása

A Montale Musk To Musk jellegzetesen oud és pézsma illatú keleties-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a nemes fák és a pézsma érzéki társulását kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Musk To Musk Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Musk To Musk Eau de Parfum, mint ahogyan arra neve is utal, a fő alkotóelemének, az egyik legnélkülözhetetlenebb parfümipari alapanyagnak, az érzéki pézsmának az ódája. Pierre Montale különös hangsúlyt fektetett arra, hogy létrehozza a kedvelt oud, szerecsendió és más összehangolt jegyek alkotta pompás és egy kissé titokzatos gyógyírt. Pézsma, borostyán, szerecsendió, agarfa, teakfa és egyéb fás illatjegyek alkotják ezt az illatkompozíciót, amely fokozott érzékiséggel és egyben keleties fényűzéssel jellemezhető. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Musk To Musk parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Musk To Musk igazán nagy teret enged a pézsmának, amely azonban egyáltalán nem annyira állatias, hanem a többi összetevőnek köszönhetően inkább lágy, szinte krémes. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan pézsmát magasztaló parfümöt alkotott, amely az érzékiségen kívül bizonyos mértékű romantikusságot is mutat.

A meglepő felépítésű Musk To Musk Eau de Parfum egész évben hordható, azonban melengető oldalát a hideg hónapokban különösen élvezni fogja. Ez egy olyan parfüm mely nappali és esti viseletre egyaránt alkalmas, viszont este különösen érvényre juttatja azt a képességét, mellyel felébreszti viselője érzéki oldalát.  A Montale Musk To Musk örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik kedvelik a keleties kompozícióba ágyazott érzéki pézsma illatát. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társult valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Musk To Musk esetében finoman világos metál szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Musk To Musk - az érzéki pézsma keleti ódája.

Összetétel

összetétel
agarfa, borostyán, fás tónusok, pézsma, szerecsendió, tíkfa
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.