MontaleMukhallat Eau de Parfum unisex

4×
Montale Mukhallat Eau de Parfum unisex
Montale Mukhallat Eau de Parfum unisex
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT1510

A Montale Mukhallat jellegzetes vanília illatú, keleties és édesen gyümölcsös női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása finom harmóniájú kellemesen édes illatot kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Mukhallat Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Mukhallat Eau de Parfum gourmand-keleties par excellence illat. A gyengéden fehér pézsmába burkolt kompozícióban a vadszamóca és az édes mandula finom harmóniája a perui balzsammal és a madagaszkári vaníliával egyesül. A legfontosabb szerepet a gondosan válogatott ínyenc szamóca, a kissé púderes mandula és a kellemesen édes vanília triója játssza. A háttérben a pézsma és a balzsam teszi érzékivé és emeli ki a Montale Mukhallat eredetiségét. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Mukhallat parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Mukhallat egy figyelemre méltó édesen gyümölcsös és melengetően karakteres gourmand illat. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy elbűvölően játékos és valóban ellenállhatatlan parfüm született. A Montale Mukhallat elsősorban nappali parfüm. Egész évben mosolyt csal viselője és a környezetében tartózkodók arcára, mindamellett a hűvös hónapokban barátságosan fel is melegíti.

A Montale Mukhallat Eau de Parfum örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik kedvelik a keleties kompozícióba ágyazott édes gourmand illatokat. Ezt az Eau de Parfum illatot mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társult valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Mukhallat esetében jellegzetesen tiszta fehér szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Mukhallat - eper, mandula és vanília egy ellenállhatatlan keleties kompozícióban.

Összetétel

Az illat fajtája
orientális

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.