Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex

1×
Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Moon Aoud Eau de Parfum unisex
Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.
KICSOMAGOLT
50 ml
16 740Ft

33 480,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT04416 | 1 db a raktáron

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 07. 30.
Személyes átvétel
péntek 2021. 07. 30.

Leírás Montale Moon Aoud
Összetétel

A Montale Moon Aoud jellegzetesen oud és rózsa illatú keleties-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása az oud és a rózsa kedvelt párosát, különböző más jegyekkel társítva, egy eredeti kompozícióban kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Moon Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Moon Aoud Eau de Parfum egyik fő illateleme a Pierre Montale által annyira szeretett, sasfának is nevezett aquilaria fa, másként agarfa, oud, aoud (arabul oudh). A gyantás aromájú elragadó alapanyag a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ez a valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Moon Aoud kompozíciójában a rózsával egyesül.

A Moon Aoud Eau de Parfum megalkotását, mint arra neve is utal, a Pierre Montale által inkább női minőségként értelmezett Hold ihlette. A Moon Aoud a rózsa, oud, sáfrány, bőr, pacsuli, vetiver, borostyán és szantálfa illatjegyek párában díszelgő Holdat jeleníti meg. Egy holdfogyatkozást provokáló nőies, méltóságos fátyollal. A Montale Moon Oud a Hold előtti tisztelgés, annak erejét és az éjszakát beragyogó misztikus fényét magasztalja.

A Montale Moon Aoud gazdag aromája rendkívül összetett, sokrétű és mély. A holdfogyatkozás mágikus pillanatát jelenti meg a Montale márkára oly jellemző oud és a rózsa örök párosa is. A fa és a rózsa nehéz illatjegyei az üde rózsával és a fűszeres sáfránnyal varázslatos kontrasztot képeznek. Melengető árnyalatát a borostyántól kapja. Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen olyan erősen mágikus parfümöt alkotott, amely viselőjét egy szinte a méltóságteljes holdfogyatkozáshoz hasonlatos élménnyel ajándékozza meg. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Moon Aoud parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Moon Aoud elsősorban a hűvösebb hónapok nappali és esti viselete. Ezt a parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a valódi minőséget és örömmel adja át magát a keleti históriák igézetének. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Moon Aoud esetében a holdfogyatkozást megjelenítő elemekkel díszített arany szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Moon Aoud - a Holdat holdfogyatkozás előtt körülölelő fátyol illata.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa, agarfa, sáfrány
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
pacsuli, vetiverfű, bőr
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, fás

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Moon Aoud1