Montale Mango Manga Eau de Parfum unisex

1×
Montale Mango Manga Eau de Parfum unisex
Montale Mango Manga Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 100Ft

28 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1461 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Montale Mango Manga
Összetétel

Pierre Montale friss, lédús gyümölccsel teli illa. A Montale Mango Manga unisex eau de parfüm az egzotikus mangó illatát ötvözi a virágos tónusokkal. Titokzatos, érzéki illat, melyet egész évben viselhet minden alkalomhoz. Rendkívül eredeti, érdekes és szokatlan kompozíció. Prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

  • unisex illat - férfiak és nők is viselhetik
  • gyümölcsös-virágos illat
  • egész napos viseletre

Illat összetétele
A Mango Manga Eau de Parfum a mangó egzotikus napenergiáját élettel teli fennkölt calabriai keserű naranccsal, és különleges jázminnal kombinálja. A kompozíció üdeségét az édes narancstól kapja, gazdag és édes színezetéről a ylang-ylang gondoskodik, míg egzotikusságát a vetiver, cédrusfa, oud és moha jegyek alkotta fényűző fás alap hangsúlyozza.

Illat története
A Montale Mango Manga a napfényes fürdő emlékét idéző édes, egzotikus illat. Egész évben hordható, legjobban nyáron érvényesül, amikor a trópusi nyaralás érzését varázsolja elő. Tökéletes nappali parfüm, és alap illatának összetétele miatt esti viseletként is remekül megállja a helyét.  A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, mangó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ylang-ylang, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, cédrus, vetiverfű, moha
Az illat fajtája
gyümölcsös

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Mango Manga1