Montale Louban

eau de parfum unisex 50 ml

Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
50 ml
23 200Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1901 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 19., hétfő
Személyes átvétel
2018. 11. 19., hétfő
Montale Louban
50 ml | 23 200Ft

Montale Louban parfüm leírása

A Montale Louban elragadóan megválasztott akkordokkal színezett keleties-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a nemes fákat és a rózsát a virág, a pézsma és a tömjén jegyeivel társítva kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Louban Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Louban Eau de Parfum a török rózsa eszenciájának pazar lágyságát a világ legdrágább fájának, az oud fának, a lenyűgöző gyantás aromájú alapanyagnak a kombinációjában jeleníti meg. Ezt a kapcsolatot az ibolyalevelek selymes jegyeibe burkolja és kiegészíti a pézsmával, valamint az indonéziai pacsuli és az indiai szantálfa enyhén füstös párájával. Mindez együtt egy rejtélyes, túlnyomórészt fás kompozíciót alkot, amelyből nem hiányzik egy jó adag karakteresség, sokrétűség, és lélegzetelállító összetettség sem. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Louban parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Louban Pierre Montale műhelyének igazi gyöngyszeme. A Montale márkára rendkívül jellemző oud és rózsa párosa, a tömjénfüst fátylával olyannyira ízlésesen egészül ki, hogy az egész kompozíció egy rendkívül rejtélyes síkra helyeződik át. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy rendkívül eredeti és tökéletesen kiegyensúlyozott kompozíciójú parfümöt alkotott, amelyet lehetetlenség bármilyen szokványos kategóriába besorolni.

A Montale Louban parfüm egyszerre keleties, fás, virágos, balzsamos, füstös és gyantás, és még sem uralkodik egyik oldala sem kifejezetten a másik felett. A Montale Louban Eau de Parfum egyedülálló kompozíciójának köszönhetően egész évben viselhető, ám minden évszakban más oldalát mutatja meg. Télen a parfüm viselőjét fás jegyeivel melegíti fel, nyáron a gyönyörű különleges rózsa, tavasszal az ibolya kerül előtérbe, míg ősszel a Louban csodálatosan köti össze a melankolikus atmoszférával saját füstös oldalát. Ez az Eau de Parfum nappali és esti viseletre egyaránt alkalmas.

A Montale Louban örökre megnyeri magának a keleties illatokat főleg oud és rózsa akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Louban esetében gyönyörűen lágy aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Louban - egy keleti illatremekmű.

Összetétel

összetétel
agarfa, ibolya levelek, pacsuli, pézsma, rózsa, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.