Montale Louban

eau de parfum unisex 50 ml

Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
Montale Louban eau de parfum unisex 50 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
50 ml
24 000Ft

Kód: MNT1901 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 02. 19., kedd
Személyes átvétel
2019. 02. 19., kedd
Montale Louban
50 ml | 24 000Ft

Montale Louban parfüm leírása

A Montale Louban elragadóan megválasztott akkordokkal színezett keleties-fás női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a nemes fákat és a rózsát a virág, a pézsma és a tömjén jegyeivel társítva kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Louban Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Louban Eau de Parfum a török rózsa eszenciájának pazar lágyságát a világ legdrágább fájának, az oud fának, a lenyűgöző gyantás aromájú alapanyagnak a kombinációjában jeleníti meg. Ezt a kapcsolatot az ibolyalevelek selymes jegyeibe burkolja és kiegészíti a pézsmával, valamint az indonéziai pacsuli és az indiai szantálfa enyhén füstös párájával. Mindez együtt egy rejtélyes, túlnyomórészt fás kompozíciót alkot, amelyből nem hiányzik egy jó adag karakteresség, sokrétűség, és lélegzetelállító összetettség sem. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Louban parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Louban Pierre Montale műhelyének igazi gyöngyszeme. A Montale márkára rendkívül jellemző oud és rózsa párosa, a tömjénfüst fátylával olyannyira ízlésesen egészül ki, hogy az egész kompozíció egy rendkívül rejtélyes síkra helyeződik át. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy rendkívül eredeti és tökéletesen kiegyensúlyozott kompozíciójú parfümöt alkotott, amelyet lehetetlenség bármilyen szokványos kategóriába besorolni.

A Montale Louban parfüm egyszerre keleties, fás, virágos, balzsamos, füstös és gyantás, és még sem uralkodik egyik oldala sem kifejezetten a másik felett. A Montale Louban Eau de Parfum egyedülálló kompozíciójának köszönhetően egész évben viselhető, ám minden évszakban más oldalát mutatja meg. Télen a parfüm viselőjét fás jegyeivel melegíti fel, nyáron a gyönyörű különleges rózsa, tavasszal az ibolya kerül előtérbe, míg ősszel a Louban csodálatosan köti össze a melankolikus atmoszférával saját füstös oldalát. Ez az Eau de Parfum nappali és esti viseletre egyaránt alkalmas.

A Montale Louban örökre megnyeri magának a keleties illatokat főleg oud és rózsa akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Louban esetében gyönyörűen lágy aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Louban - egy keleti illatremekmű.

Összetétel

összetétel
agarfa, ibolya levelek, pacsuli, pézsma, rózsa, szantálfa, tömjén
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Louban

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!