Montale Intense Roses Muskparfüm kivonat hölgyeknek

1×
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat hölgyeknek
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
50700Ft

Spóroljon 45%
100 ml
27700Ft

Kód: MNT2253 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az értékes niche parfümök most 15%-kal olcsóbban a 15scenthu kóddal. Csak vasárnapig!
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 03. 03.
Személyes átvétel
kedd 2020. 03. 03.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Montale Intense Roses Musk parfüm leírása
Összetétel

Az Intense Roses Musk a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó virágos női illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Intense Roses Musk parfüm kivonat is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. Az Intense Montale Roses Musk a rózsa és a pézsma csodálatos párosát jeleníti meg egy intenzív, harmonikus és egyúttal sziporkázó virágos kompozícióban.

Az erőteljes és rendkívül koncentrált Montale Intense Roses Musk parfüm illatkompozíciójában a rózsa és a pézsma domináns akkordjain kívül megtalálhatóak a jázmin és a borostyán jegyek is. A rózsa, a virágok királynője a nemes pézsmával finom harmóniában a legtisztább formában mutatkozik meg. Ezt az elragadó párost eleganciát és sziporkázó szilázst adó borostyán és jázmin hangsúlyozza. A domináns rózsás és pézsmás oldalakat a fehér virágos, ámbrás és állati eredetű jegyekkel átszövő gazdag aroma elragadóan nőies, intenzív, elegáns, sziporkázó és harmonikus, és nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és így alkotta meg a kedvelt rózsa illattéma következő ötletes feldolgozását. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Intense Roses Musk parfüm kivonat is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Intense Roses Musk elsősorban a melegebb hónapok nappali viselete. Mindenekelőtt a rózsa és a pézsma párosát főleg az egyszerre harmonikus, sziporkázó és elegáns feldolgozásban kedvelő nőket nyeri meg magának. Ezt az elragadó parfümöt azoknak a hölgyeknek is javasoljuk kipróbálni, akik értékelni tudják a valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Intense Roses Musk esetében fényes, lilából feketébe átmenő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Intense Roses Musk - intenzív, harmonikus, sziporkázó és elegáns virágos illat a rózsával és a pézsmával a főszerepben.

Összetétel

összetétel
rózsa, borostyán, pézsma, jázmin
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Intense Roses Musk