MontaleIntense Roses Musk parfüm kivonat hölgyeknek

2×
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat hölgyeknek
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT2253

Hunyja be a szemét, és képzeljen el egy hatalmas, gyönyörű rózsacsokrot! Épp ilyen az illata a Montale Intense Roses Musk női parfümkivonatnak. A rózsa aromáját érzéki pézsma, az ámbra melengető jegyei és csábító jázmin egészítik ki, amelyek együttesen elegáns, ellenállhatatlan és hosszan tartó illatot alkotnak.

  • virágos illat rózsás tónusokkal
  • könnyű alumíniumüvegcsében
  • mindennapos viseletként ideális

Az illat összetétele
A Montale Intense Roses Musk intenzív, magasan koncentrált parfüm illatkompozíciójában a rózsás és pézsmás akkordok mellett a jázmin és az ámbra jegyei is érezhetőek. A legtisztább formájában megjelenő rózsa kifinomult harmóniával jelenik meg a ritka pézsma mellett. A lélegzetelállító duót ámbra és jázmin érintése hangsúlyozza, amelyek eleganciát kölcsönöznek az illatnak. Az aroma – amely a domináns rózsás és pézsmás oldalakat fehér virágos, ámbrás és állatias aspektusokkal köti össze – összességében szépségesen nőies, intenzív, elegáns, szikrázó és harmonikus, sőt nem hiányozhat belőle egy jelentős adag érzékiség sem.

Az illat története
A Montale Intense Roses Musk illat 2015-ben került forgalomba. Illatkompozíciója nem másnak, mint Pierre Montale-nak köszönhető. A parfümkivonat egy exkluzív, formatervezett alumíniumüvegcsében rejtőzik, amely amellett, hogy maximálisan könnyed és stílusos, még a fénytől is megvédi a parfümöt.

Teljes összetevőlista

PARFUM / FRAGRANCE, ALCOHOL DENAT, AQUA / WATER, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL, LINALOOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Az illat fajtája
virágos

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.