Montale Intense Roses Musk

parfüm kivonat nőknek 100 ml

Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
Montale Intense Roses Musk parfüm kivonat nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
34 800Ft

Kód: MNT2253 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 26., péntek
Személyes átvétel
2018. 10. 26., péntek
Montale Intense Roses Musk
100 ml | 34 800Ft

Montale Intense Roses Musk parfüm leírása

Az Intense Roses Musk a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó virágos női illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Intense Roses Musk parfüm kivonat is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. Az Intense Montale Roses Musk a rózsa és a pézsma csodálatos párosát jeleníti meg egy intenzív, harmonikus és egyúttal sziporkázó virágos kompozícióban.

Az erőteljes és rendkívül koncentrált Montale Intense Roses Musk parfüm illatkompozíciójában a rózsa és a pézsma domináns akkordjain kívül megtalálhatóak a jázmin és a borostyán jegyek is. A rózsa, a virágok királynője a nemes pézsmával finom harmóniában a legtisztább formában mutatkozik meg. Ezt az elragadó párost eleganciát és sziporkázó szilázst adó borostyán és jázmin hangsúlyozza. A domináns rózsás és pézsmás oldalakat a fehér virágos, ámbrás és állati eredetű jegyekkel átszövő gazdag aroma elragadóan nőies, intenzív, elegáns, sziporkázó és harmonikus, és nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és így alkotta meg a kedvelt rózsa illattéma következő ötletes feldolgozását. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Intense Roses Musk parfüm kivonat is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Intense Roses Musk elsősorban a melegebb hónapok nappali viselete. Mindenekelőtt a rózsa és a pézsma párosát főleg az egyszerre harmonikus, sziporkázó és elegáns feldolgozásban kedvelő nőket nyeri meg magának. Ezt az elragadó parfümöt azoknak a hölgyeknek is javasoljuk kipróbálni, akik értékelni tudják a valódi minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Intense Roses Musk esetében fényes, lilából feketébe átmenő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Intense Roses Musk - intenzív, harmonikus, sziporkázó és elegáns virágos illat a rózsával és a pézsmával a főszerepben.

Összetétel

összetétel
borostyán, jázmin, pézsma, rózsa
Az illat fajtája
virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.