Montale Intense Pepper

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 100Ft

Kód: MNT1652 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Intense Pepper
100 ml | 29 100Ft

Montale Intense Pepper parfüm leírása

Az Intense Pepper a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-fűszeres női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Intense Pepper Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Intense Pepper kétfajta bors és a citrusok üdén pikáns kapcsolatát mutatja be.

Az intenzív Montale Intense Pepper Eau de Parfum a bors és a rózsabors aromáját egy lenyűgöző keleties-fűszeres, nemes fákkal fényűzően gazdagított és citrusokkal jellegzetesen frissített kompozícióba ágyazza. Az Intense Pepper fejillata így szicíliai citrom, bors és rózsaszín bors akkordjaival bontakozik ki, szívében virágos jegyek illatoznak, míg alapillatát agarfa (oud), cédrusfa, borostyán, tölgyfazuzmó (oakmoss) és fehér pézsma jegyek alkotják.

A perui rózsaszín bors és a madagaszkári fekete bors izgalmas robbanása feltárja a gyönyörű virágos szívet, hogy végezetül a Montale Intense Pepper a fényűző malajziai agarfa, érzéki cédrusfa és a nemes borostyán erős és gazdag nyomát hagyja maga után. Az üdén fűszeres és citrusos oldalakat a fás, enyhén fűszeres, oud és pézsmás jegyekkel látványosan egyesítő gazdag aroma intenzív, gazdag, üde, pikáns és nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy teljesen kivételes parfümöt alkotott, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Intense Pepper Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Intense Pepper Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának az olyan intenzív keleties-fűszeres illatokat kedvelő nőket és férfiakat, amelyekben jelentős szerepet játszik a bors és a citrusos frissesség. Az Intense Pepper parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a minőséget és szereti az olfaktorikus utazásokat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Intense Pepper esetében fényes, aranyból feketébe átmenő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Intense Pepper - intenzív, gazdag, pikáns és üde keleties-fűszeres illat kétféle borssal és a citrommal a főszerepben.

Összetétel

Alap
agarfa, borostyán, cédrus, fehér pézsma
Fej
fekete bors, rózsabors, szicíliai citrom
Szív
virágos tónusok
Az illat fajtája
fűszeres, orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.