Montale Intense Peppereau de parfum unisex

2×
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex
Montale Intense Pepper eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 47%
100 ml
21 680Ft

Kód: MNT1652 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

Montale Intense Pepper parfüm leírása
Összetétel

Az Intense Pepper a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-fűszeres női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan az Intense Pepper Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Intense Pepper kétfajta bors és a citrusok üdén pikáns kapcsolatát mutatja be.

Az intenzív Montale Intense Pepper Eau de Parfum a bors és a rózsabors aromáját egy lenyűgöző keleties-fűszeres, nemes fákkal fényűzően gazdagított és citrusokkal jellegzetesen frissített kompozícióba ágyazza. Az Intense Pepper fejillata így szicíliai citrom, bors és rózsaszín bors akkordjaival bontakozik ki, szívében virágos jegyek illatoznak, míg alapillatát agarfa (oud), cédrusfa, borostyán, tölgyfazuzmó (oakmoss) és fehér pézsma jegyek alkotják.

A perui rózsaszín bors és a madagaszkári fekete bors izgalmas robbanása feltárja a gyönyörű virágos szívet, hogy végezetül a Montale Intense Pepper a fényűző malajziai agarfa, érzéki cédrusfa és a nemes borostyán erős és gazdag nyomát hagyja maga után. Az üdén fűszeres és citrusos oldalakat a fás, enyhén fűszeres, oud és pézsmás jegyekkel látványosan egyesítő gazdag aroma intenzív, gazdag, üde, pikáns és nem hiányzik belőle egy jó adag érzékiség sem.

Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy teljesen kivételes parfümöt alkotott, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál. Pierre Montale minden illatalkotása, így az Intense Pepper Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Intense Pepper Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. Örökre megnyeri magának az olyan intenzív keleties-fűszeres illatokat kedvelő nőket és férfiakat, amelyekben jelentős szerepet játszik a bors és a citrusos frissesség. Az Intense Pepper parfümöt mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli a minőséget és szereti az olfaktorikus utazásokat.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Intense Pepper esetében fényes, aranyból feketébe átmenő szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Intense Pepper - intenzív, gazdag, pikáns és üde keleties-fűszeres illat kétféle borssal és a citrommal a főszerepben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, rózsabors, szicíliai citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
virágos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, agarfa, fehér pézsma, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Intense Pepper