Montale Intense Pepper Eau de Parfum unisex

5×
Montale Intense Pepper Eau de Parfum unisex
Montale Intense Pepper Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
40 600Ft

Spóroljon 28%
100 ml
29 000Ft

29 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1652 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 08. 03.
Személyes átvétel
kedd 2021. 08. 03.

Leírás Montale Intense Pepper
Összetétel

Különleges illat, a legminőségibb összetevőkből. A Keleti és az Arábiai parfümök világát ötvözi modern kompozíciójában. A Montale Intense Pepper eau de parfum unisex illata elvarázsol mindenkit, aki tudja értékelni a minőséget, és különleges illatot keres. Enyhén pikáns, orientális, felejthetetlen illat.

  • unisex illat - férfiak és nők is viselhetik
  • orientális-fűszeres illat
  • intenzív, pikáns illat

Illat összetétele
Az Intense Pepper nem is kezdődhetne mással mint a pikáns fekete és rózsaszín borssal. A fűszeres illatot a szicíliai citrom teszi igazán különlegessé. Szívében virágos jegyek illatoznak, míg alapillatát a fényűző agarfa, nemes borostyán és a fás, enyhén fűszeres pézsma és cédrusfa bontakozik  ki.

Illat története
Pierre Montale Intense Pepper illata 2014-ben jelent meg. Ahogy a legtöbb Montale parfümben, itt is dominál a titokzatos és értékes oud fás tónusa. Luxusos megjelenése a flakonnak jól tükrözi minőségi tartalmát. Fekete színe a pikáns, intenzív borsra utal, míg arany-sárgás színe a gyengédebb virágos jegyeket jelképezi. Különleges, hosszantartó illat, amely egész évben hordható.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors, rózsabors, szicíliai citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
virágos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, fehér pézsma, cédrus, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Intense Pepper5