Montale Honey Aoudeau de parfum unisex

6×
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
38 900Ft

Spóroljon 22%
100 ml
30 500Ft

Kód: MNT1817 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Montale Honey Aoud parfüm leírása
Összetétel

A Honey Aoud a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Honey Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. Az ellenállhatatlanul finom Montale Honey Aoud Eau de Parfum a méz és az agarfa fantáziadús kombinációját jelenti.

A Honey Aoud Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh, amely egy gyantás aromájú elragadó alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Honey Aoud esetében a fűszerekkel csodálatosan kiegészített méz aromával társítva jelenik meg.

A Honey Montale Aoud Eau de Parfum eredeti kompozíciójában tehát méz, oud, virágok, pacsuli, fahéj, bőr, vanília és borostyán jegyek találhatók. Az ellenállhatatlanul mézes szív, amelyet szumátrai pacsulilevelek és finom virágos jegyek ölelnek körül, valamint ceyloni fahéj élénkít, a laoszi nemes agarfa, a gazdag borostyán és bőr, valamint az ízletes madagaszkári vanília rudak társaságában még erősebbé válik.

A domináns mézes és oud oldalakat a melengetően fűszeres, fahéjas és édes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma finom, melengető, gazdag, gourmand és egyszerűen ellenállhatatlan. Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale ismét olyan teljesen eredeti parfümöt alkotott, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál.

Pierre Montale minden illatalkotása, így a Honey Aoud Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Honey Aoud egész évben hordható nappali és esti viselet. Legjobban azonban az őszi és téli estéken érvényesül. Az eredeti gourmand-keleties illatokat kedvelő, és a parfümök valódi csúcsminőségét nagyra értékelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Honey Aoud esetében aranyosan narancssárga szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Honey Aoud - agarfa, méz és fűszerek egy eredeti keleties-vaníliás illatban.

Összetétel

összetétel
agarfa, pacsuli, bőr, fahéj, borostyán, méz, virágok, madagaszkári vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Honey Aoud