Montale Honey Aoud

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
Montale Honey Aoud eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 500Ft

Kód: MNT1817 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Honey Aoud
100 ml | 28 500Ft

Montale Honey Aoud parfüm leírása

A Honey Aoud a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Honey Aoud Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. Az ellenállhatatlanul finom Montale Honey Aoud Eau de Parfum a méz és az agarfa fantáziadús kombinációját jelenti.

A Honey Aoud Eau de Parfum egyik fő összetevője a Pierre Montale által annyira szeretett aquilaria fa, az úgynevezett sasfa, agarfa, oud, aoud vagy (arabul) oudh, amely egy gyantás aromájú elragadó alapanyag. A legdrágább fa a világon, melyet már évszázadok óta tömjén és (főleg arab) parfümök készítésére használnak. Ez a valóban királyi összetevő, amelyet gyakran "folyékony arany" vagy " istenek fája" néven is emlegetnek, a Montale Honey Aoud esetében a fűszerekkel csodálatosan kiegészített méz aromával társítva jelenik meg.

A Honey Montale Aoud Eau de Parfum eredeti kompozíciójában tehát méz, oud, virágok, pacsuli, fahéj, bőr, vanília és borostyán jegyek találhatók. Az ellenállhatatlanul mézes szív, amelyet szumátrai pacsulilevelek és finom virágos jegyek ölelnek körül, valamint ceyloni fahéj élénkít, a laoszi nemes agarfa, a gazdag borostyán és bőr, valamint az ízletes madagaszkári vanília rudak társaságában még erősebbé válik.

A domináns mézes és oud oldalakat a melengetően fűszeres, fahéjas és édes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma finom, melengető, gazdag, gourmand és egyszerűen ellenállhatatlan. Azt gondolhatnánk, hogy– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale ismét olyan teljesen eredeti parfümöt alkotott, amely még a legigényesebb parfümszakértők figyelmére is rászolgál.

Pierre Montale minden illatalkotása, így a Honey Aoud Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált. A Montale Honey Aoud egész évben hordható nappali és esti viselet. Legjobban azonban az őszi és téli estéken érvényesül. Az eredeti gourmand-keleties illatokat kedvelő, és a parfümök valódi csúcsminőségét nagyra értékelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Honey Aoud esetében aranyosan narancssárga szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Honey Aoud - agarfa, méz és fűszerek egy eredeti keleties-vaníliás illatban.

Összetétel

összetétel
agarfa, bőr, borostyán, fahéj, madagaszkári vanília, méz, pacsuli, virágok
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.