MontaleHoney Aoud Eau de Parfum unisex

13×
Montale Honey Aoud Eau de Parfum unisex
Montale Honey Aoud Eau de Parfum unisex
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT1817

A Kelet és az Arab világ varázslatát, és históriáját rejti magában a Montale Honey Aoud unisex eau de parfum. Titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. Az ellenállhatatlanul finom Montale Honey Aoud Eau de Parfum a méz és az agarfa fantáziadús kombinációját jelenti.

  • unisex illat - férfiak és nők is viselhetik
  • főként hidegebb időjáráshoz
  • nappali és esti viseletre

Illat összetétele
Az ellenállhatatlanul édes, mézes tónusok, szumátrai pacsuli levelekkel és finom virágos tónusokkal fonódnak össze. A különleges ceyloni fahéj élénkíti az illatot, a laoszi nemes agarfa pedig igazán különlegessé teszi. Harmonikusan társul hozzá az érzéki bőr, az ízletes madagaszkári vanília rudak és a hideg borostyán. Csábítása így még erősebbé válik.

Illat története
A Honey Aoud Eau de Parfum egyik fő összetevője at aquilaria fa, oud, vagy (arabul) oudh, amely a legdrágább fa a világon, amelyet már évszázadok óta, főleg arab parfümök készítésére használnak. Mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszantartó hatása garantált. Szokatlan, luxusos csomagolása is kiegészíti minőségi illatát.

Összetétel

összetétel
virágok, madagaszkári vanília, pacsuli, bőr, borostyán, fahéj, méz, agarfa
Az illat fajtája
orientális

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.