Montale Golden Sand

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
26 700Ft

Kód: MNT1828 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 04. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 04. 25.
Montale Golden Sand
100 ml | 26 700Ft

Montale Golden Sand parfüm leírása

A Golden Sand a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Golden Sand Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Golden Sand egy érzéki, melengető, ugyanakkor üde és teljesen eredeti feldolgozása a rózsa illattémájának.

A Montale Golden Sand Eau de Parfum a virágok királynőjét, a rózsát mutatja be egy fantáziadús keleties-virágos kompozícióban, amelyben a pézsma, fűszerek és citrusok jelentős szerephez jutnak. A különleges parfüm a fejillatban narancs, bergamott, menta és fűszerek akkordjaival bontakozik ki. Szívében ibolya, rózsa és jázmin illata árad, míg alapillatát borostyán, szantálfa, vanília és fehér pézsma jegyek alkotják.

A gyönyörű calabriai narancs és az üde menta már-már függőséget okozó csodaszép kapcsolatát csípősen melegíti át a sáfrány. A nemes, „arany“ fűszer a kellemes virágos szív felett őrködik, és az illat a bőrön az alapot alkotó borostyán, pézsma és madagaszkári vanília gazdagságával, érzékiségével és csáberejével telepszik meg. A domináns rózsás oldalt a melengetően fűszeres, citrusos, pézsmás, fás és púderes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma, gazdag, érzéki és mindenekelőtt teljesen egyedi és felejthetetlen.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és így alkotta meg a számtalan tagú sorozatának soron következő teljesen különleges illatát. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Golden Sand Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Golden Sand parfüm nappali és esti viselet, és leginkább a tavaszi és őszi hónapokban érvényesül. A rózsa és a pézsma kombinációját különösen eredeti keleties kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Golden Sand parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a minőségét, és szeretnek parfümjükkel szaglószervi kalandokba bocsátkozni.
A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Golden Sand esetében fényes, liláról szinte feketére váltó szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Golden Sand - a rózsa és a pézsma érzéki párosa egy eredeti keleties-virágos illatban.

Összetétel

Alap
borostyán, pézsma, szantálfa, vanília
Fej
bergamott, fűszer, menta, narancs
Szív
ibolya, jázmin, rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Golden Sand

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!