Montale Golden Sand

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
Montale Golden Sand eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
26 300Ft

Kód: MNT1828 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 11. 20., kedd
Személyes átvétel
2018. 11. 20., kedd
Montale Golden Sand
100 ml | 26 300Ft

Montale Golden Sand parfüm leírása

A Golden Sand a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Golden Sand Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Golden Sand egy érzéki, melengető, ugyanakkor üde és teljesen eredeti feldolgozása a rózsa illattémájának.

A Montale Golden Sand Eau de Parfum a virágok királynőjét, a rózsát mutatja be egy fantáziadús keleties-virágos kompozícióban, amelyben a pézsma, fűszerek és citrusok jelentős szerephez jutnak. A különleges parfüm a fejillatban narancs, bergamott, menta és fűszerek akkordjaival bontakozik ki. Szívében ibolya, rózsa és jázmin illata árad, míg alapillatát borostyán, szantálfa, vanília és fehér pézsma jegyek alkotják.

A gyönyörű calabriai narancs és az üde menta már-már függőséget okozó csodaszép kapcsolatát csípősen melegíti át a sáfrány. A nemes, „arany“ fűszer a kellemes virágos szív felett őrködik, és az illat a bőrön az alapot alkotó borostyán, pézsma és madagaszkári vanília gazdagságával, érzékiségével és csáberejével telepszik meg. A domináns rózsás oldalt a melengetően fűszeres, citrusos, pézsmás, fás és púderes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma, gazdag, érzéki és mindenekelőtt teljesen egyedi és felejthetetlen.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és így alkotta meg a számtalan tagú sorozatának soron következő teljesen különleges illatát. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Golden Sand Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Golden Sand parfüm nappali és esti viselet, és leginkább a tavaszi és őszi hónapokban érvényesül. A rózsa és a pézsma kombinációját különösen eredeti keleties kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Golden Sand parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a minőségét, és szeretnek parfümjükkel szaglószervi kalandokba bocsátkozni.
A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Golden Sand esetében fényes, liláról szinte feketére váltó szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Golden Sand - a rózsa és a pézsma érzéki párosa egy eredeti keleties-virágos illatban.

Összetétel

Alap
borostyán, pézsma, szantálfa, vanília
Fej
bergamott, fűszer, menta, narancs
Szív
ibolya, jázmin, rózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.