MontaleGolden Sand Eau de Parfum unisex

Montale Golden Sand Eau de Parfum unisex
Montale Golden Sand Eau de Parfum unisex
100 ml
32 100Ft

32 100,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: MNT1828 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 22.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 22.

Leírás Montale Golden Sand
Összetétel

A Golden Sand a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híres francia Montale parfümmárka portfóliójába tartozó keleties-virágos női és férfi illat. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Golden Sand Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi. A Montale Golden Sand egy érzéki, melengető, ugyanakkor üde és teljesen eredeti feldolgozása a rózsa illattémájának.

A Montale Golden Sand Eau de Parfum a virágok királynőjét, a rózsát mutatja be egy fantáziadús keleties-virágos kompozícióban, amelyben a pézsma, fűszerek és citrusok jelentős szerephez jutnak. A különleges parfüm a fejillatban narancs, bergamott, menta és fűszerek akkordjaival bontakozik ki. Szívében ibolya, rózsa és jázmin illata árad, míg alapillatát borostyán, szantálfa, vanília és fehér pézsma jegyek alkotják.

A gyönyörű calabriai narancs és az üde menta már-már függőséget okozó csodaszép kapcsolatát csípősen melegíti át a sáfrány. A nemes, „arany“ fűszer a kellemes virágos szív felett őrködik, és az illat a bőrön az alapot alkotó borostyán, pézsma és madagaszkári vanília gazdagságával, érzékiségével és csáberejével telepszik meg. A domináns rózsás oldalt a melengetően fűszeres, citrusos, pézsmás, fás és púderes jegyekkel ötletesen átszövő gazdag aroma, gazdag, érzéki és mindenekelőtt teljesen egyedi és felejthetetlen.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, és így alkotta meg a számtalan tagú sorozatának soron következő teljesen különleges illatát. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Golden Sand Eau de Parfum is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Golden Sand parfüm nappali és esti viselet, és leginkább a tavaszi és őszi hónapokban érvényesül. A rózsa és a pézsma kombinációját különösen eredeti keleties kompozícióban kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Golden Sand parfümöt azoknak is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik a minőségét, és szeretnek parfümjükkel szaglószervi kalandokba bocsátkozni.
A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Golden Sand esetében fényes, liláról szinte feketére váltó szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Golden Sand - a rózsa és a pézsma érzéki párosa egy eredeti keleties-virágos illatban.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fűszer, bergamott, narancs, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília, borostyán, szantálfa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Golden Sand