Montale Gold Flowers

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Gold Flowers eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
29 700Ft

Kód: MNT1505 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 09. 20., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 09. 20., csütörtök
Montale Gold Flowers
100 ml | 29 700Ft

Montale Gold Flowers parfüm leírása

A Montale Gold Flowers keleties-virágos női parfüm a bazsarózsa jellegzetes illatával. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról ismert francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a tubarózsa elragadóan érzéki illatát a gondosan megválasztott egyéb akkordokkal fokozva tárja elénk. A többi Montale illathoz hasonlóan a Gold Flowers Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Gold Flowers Eau de Parfum a színes indiai selyemként ragyogó napfény erejét jeleníti meg. A lélek tüzét fellobbantó illatkompozícióban együtt sugárzik és ragyog a gyönyörű fehér egzotikus tubarózsa, szantálfa, borostyán, agarfa, szegfűszeg és a csilipaprika. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Gold Flowers parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A lenyűgöző, drámai és bódító Montale Gold Flowers illat teljesen varázslatos. Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely részegítő hatása mellett elegáns és időtlen is. Olyan illat, amelyet soha nem felejt majd el.

A Montale Gold Flowers egész évben hordható, és általa viselője a nap minden szakában figyelemre méltó femme fatale lesz. Ez a drámai illat örökre megnyeri magának azokat a nőket, akik főleg a mágikus tubarózsát tartalmazó kompozíciókban kedvelik a virágos-keleties illatokat. Azoknak a hölgyeknek is javasoljuk kipróbálni, akik nagyra értékelik az egyediséggel kombinált minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Gold Flowers esetében finom aranyrózsaszín szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Gold Flowers - bódító tubarózsa egy felejthetetlen keleties kompozícióban.

Összetétel

összetétel
agarfa, borostyán, csili, szantálfa, szegfűszeg, tubarózsa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.