MontaleFull Incense Eau de Parfum unisex

13×
Montale Full Incense Eau de Parfum unisex
Montale Full Incense Eau de Parfum unisex
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: MNT1641

A Montale Full Incense balzsamos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriája iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a tömjén központi akkordja köré épített, pompásan kirajzolódó gyantás illatát kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Full Incense Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Full Incense Eau de Parfum illatkompozícióját labdanum, elemi gyanta, pacsuli, cédrusfa, és természetesen tömjén akkordjai alkotják. A szomáliai tömjén lenyűgöző gyantás jegyei harmonikusan egyesülnek a cédrusfával és a pacsulilevelekkel. A domináns balzsamos oldalakat a füstös, melengetően fűszeres és fás jegyekkel összekötő gazdag aromára a fás, száraz, füstös jegyek teszik fel a koronát. A Full Incense legjobban hamisítatlan tömjén illatként jellemezhető, erre utal ezen hihetetlenül jól sikerült különleges Montale márkájú Eau de Parfum neve is.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy lélegzetelállítóan balzsamos illat született, amely akár a szomáliai tömjén szent éneke is lehetne. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Full Incense parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Full Incense Eau de Parfum egész évben hordható, nappali és esti viselet. Azonban legjobban a hűvösebb napokon érvényesül. Mindenek előtt a főleg rendkívül intenzív és hamisítatlan formában megjelenített tömjén illatát kedvelő nőket és férfiakat nyűgözi le. Ugyanakkor mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társuló valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Full Incense esetében tetszetősen fényes sötétbarna szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Full Incense - a tömjén füstös, melengető és csodálatosan autentikus illata.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, EUGENOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

összetétel
labdanum, pacsuli, cédrus, tömjén, elemi
Az illat fajtája
orientális, fás

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.