Montale Full Incense

eau de parfum unisex 100 ml

8×
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
Montale Full Incense eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
38 900Ft
Kedvezmény 24%
100 ml
29 700Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: MNT1641 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2019. 03. 25., hétfő
Személyes átvétel
2019. 03. 23., szombat
Montale Full Incense
100 ml | 29 700Ft

Montale Full Incense parfüm leírása

A Montale Full Incense balzsamos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriája iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a tömjén központi akkordja köré épített, pompásan kirajzolódó gyantás illatát kínálja. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Full Incense Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Full Incense Eau de Parfum illatkompozícióját labdanum, elemi gyanta, pacsuli, cédrusfa, és természetesen tömjén akkordjai alkotják. A szomáliai tömjén lenyűgöző gyantás jegyei harmonikusan egyesülnek a cédrusfával és a pacsulilevelekkel. A domináns balzsamos oldalakat a füstös, melengetően fűszeres és fás jegyekkel összekötő gazdag aromára a fás, száraz, füstös jegyek teszik fel a koronát. A Full Incense legjobban hamisítatlan tömjén illatként jellemezhető, erre utal ezen hihetetlenül jól sikerült különleges Montale márkájú Eau de Parfum neve is.

Talán Pierre Montale– a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója – Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, hiszen munkája nyomán egy lélegzetelállítóan balzsamos illat született, amely akár a szomáliai tömjén szent éneke is lehetne. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Full Incense parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Full Incense Eau de Parfum egész évben hordható, nappali és esti viselet. Azonban legjobban a hűvösebb napokon érvényesül. Mindenek előtt a főleg rendkívül intenzív és hamisítatlan formában megjelenített tömjén illatát kedvelő nőket és férfiakat nyűgözi le. Ugyanakkor mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társuló valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Full Incense esetében tetszetősen fényes sötétbarna szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Full Incense - a tömjén füstös, melengető és csodálatosan autentikus illata.

Összetétel

összetétel
cédrus, elemi, labdanum, pacsuli, tömjén
Az illat fajtája
fás, orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Full Incense

Új értékelés hozzáadása

5.0
8 értékelés
5
3
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás