Montale Chypré Vanillé

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Ingyenes kiszállítás
100 ml
27 800Ft

Kód: MNT1498 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 09. 27., csütörtök
Személyes átvétel
már holnap 2018. 09. 27., csütörtök
Montale Chypré Vanillé
100 ml | 27 800Ft

Montale Chypré Vanillé parfüm leírása

A Montale Chypré Vanillé jellegzetes vanília illatú balzsamos-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a vaníliát más akkordokkal finoman egyesítő misztikus aromát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chypré Vanillé Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Chypré Vanillé Eau de Parfum az elragadó vaníliát a különleges tibeti rózsa, borostyán, tömjén, és az írisz, tonkabab, szantálfa és vetiver akkordjaira épülő alappal jeleníti meg. A Montale Chypré Vanillé kompozíciója olyannyira mesterien felépített, hogy egyetlen összetevője sem uralkodik a többi felett, így az illat hihetetlenül harmonikus hatást kelt. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chypré Vanillé parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chypré Vanillé egy rendkívül különleges, meglepő mélységű Eau de Parfum. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy tökéletesen harmonikus kompozíciójú parfümöt alkotott, amely spirituális mélységet és kifinomult eleganciát sugároz.

A Montale Chypré Vanillé gyönyörűen kidolgozott belső nyugalmat árasztó keverék, amely mélységének, nyugalmának és fás oldalának köszönhetően leginkább a hűvösebb hónapokhoz illik. Mérsékletessége és egyidejű kifinomultsága ezt az Eau de Parfum alkotást nappali és esti viseletre egyaránt alkalmassá teszi. A csodálatos ciprusos-vaníliás aroma örökre megnyeri magának a vanília illatát mélységgel, eleganciával és lelkiséggel teli különleges kompozícióba helyezve kedvelő nőket és férfiakat.

Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chypré Vanillé esetében megnyerően fényes sötétkék szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chypré Vanillé - nyugalommal, mélységgel és eleganciával teli illatremekmű.

Összetétel

Alap
szantálfa, tonkabab, vetivérfű
Fej
rózsa
Szív
borostyán, tömjén, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.