Montale Chypré Vanillé

eau de parfum unisex 100 ml

1×
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Vanillé eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
37 200Ft
Kedvezmény 28%
100 ml
26 600Ft

Kód: MNT1498 | 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 03. 26.
Személyes átvétel
kedd 2019. 03. 26.
Montale Chypré Vanillé
100 ml | 26 600Ft

Montale Chypré Vanillé parfüm leírása

A Montale Chypré Vanillé jellegzetes vanília illatú balzsamos-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a vaníliát más akkordokkal finoman egyesítő misztikus aromát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chypré Vanillé Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Chypré Vanillé Eau de Parfum az elragadó vaníliát a különleges tibeti rózsa, borostyán, tömjén, és az írisz, tonkabab, szantálfa és vetiver akkordjaira épülő alappal jeleníti meg. A Montale Chypré Vanillé kompozíciója olyannyira mesterien felépített, hogy egyetlen összetevője sem uralkodik a többi felett, így az illat hihetetlenül harmonikus hatást kelt. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chypré Vanillé parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chypré Vanillé egy rendkívül különleges, meglepő mélységű Eau de Parfum. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy tökéletesen harmonikus kompozíciójú parfümöt alkotott, amely spirituális mélységet és kifinomult eleganciát sugároz.

A Montale Chypré Vanillé gyönyörűen kidolgozott belső nyugalmat árasztó keverék, amely mélységének, nyugalmának és fás oldalának köszönhetően leginkább a hűvösebb hónapokhoz illik. Mérsékletessége és egyidejű kifinomultsága ezt az Eau de Parfum alkotást nappali és esti viseletre egyaránt alkalmassá teszi. A csodálatos ciprusos-vaníliás aroma örökre megnyeri magának a vanília illatát mélységgel, eleganciával és lelkiséggel teli különleges kompozícióba helyezve kedvelő nőket és férfiakat.

Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chypré Vanillé esetében megnyerően fényes sötétkék szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chypré Vanillé - nyugalommal, mélységgel és eleganciával teli illatremekmű.

Összetétel

Alap
szantálfa, tonkabab, vetivérfű
Fej
rózsa
Szív
borostyán, tömjén, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Chypré Vanillé

Új értékelés hozzáadása

1.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás