MontaleChypré Vanillé Eau de Parfum unisex

2×
Montale Chypré Vanillé Eau de Parfum unisex
Montale Chypré Vanillé Eau de Parfum unisex
Spóroljon
37 200Ft

Spóroljon 27%
100 ml
27 100Ft

27 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1498 | 2 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 10. 29.

Leírás Montale Chypré Vanillé
Összetétel

A Montale Chypré Vanillé jellegzetes vanília illatú balzsamos-fás női és férfi parfüm. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása a vaníliát más akkordokkal finoman egyesítő misztikus aromát tárja elénk. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chypré Vanillé Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Chypré Vanillé Eau de Parfum az elragadó vaníliát a különleges tibeti rózsa, borostyán, tömjén, és az írisz, tonkabab, szantálfa és vetiver akkordjaira épülő alappal jeleníti meg. A Montale Chypré Vanillé kompozíciója olyannyira mesterien felépített, hogy egyetlen összetevője sem uralkodik a többi felett, így az illat hihetetlenül harmonikus hatást kelt. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chypré Vanillé parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chypré Vanillé egy rendkívül különleges, meglepő mélységű Eau de Parfum. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy tökéletesen harmonikus kompozíciójú parfümöt alkotott, amely spirituális mélységet és kifinomult eleganciát sugároz.

A Montale Chypré Vanillé gyönyörűen kidolgozott belső nyugalmat árasztó keverék, amely mélységének, nyugalmának és fás oldalának köszönhetően leginkább a hűvösebb hónapokhoz illik. Mérsékletessége és egyidejű kifinomultsága ezt az Eau de Parfum alkotást nappali és esti viseletre egyaránt alkalmassá teszi. A csodálatos ciprusos-vaníliás aroma örökre megnyeri magának a vanília illatát mélységgel, eleganciával és lelkiséggel teli különleges kompozícióba helyezve kedvelő nőket és férfiakat.

Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chypré Vanillé esetében megnyerően fényes sötétkék szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chypré Vanillé - nyugalommal, mélységgel és eleganciával teli illatremekmű.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília, borostyán, tömjén
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vetiverfű, szantálfa
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Chypré Vanillé2