Montale Chypré Fruité Eau de Parfum unisex

Montale Chypré Fruité Eau de Parfum unisex
Montale Chypré Fruité Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 100Ft

28 100,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MNT1497 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Választhat egy Notino Safety Kit és egy Notino Travel Kit közül a kosarában ajándékként, ha 17 000 Ft felett vásárol parfümöket.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 08. 04.
Személyes átvétel
szerda 2021. 08. 04.

Leírás Montale Chypré Fruité
Összetétel

A Montale Chypré Fruité gyümölcsös-ciprusos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása egy megkapóan érzéki, élettel teli aromát kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chypré Fruité Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Chypré Fruité Eau de Parfum a gyümölcsöket a lehető legérzékibb formában mutatja be. A rózsa, pézsma, jázmin, pacsuli, bergamott és moha jegyekkel kísért trópusi gyümölcsök egy csábítással, ugyanakkor optimizmussal teli keveréket alkotnak. A Montale Chypré Fruité kompozíciója egyenesen lüktet az élettől, miközben eleganciája is szembeötlő. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chypré Fruité parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chypré Fruité a legsikeresebb jellegzetesen gyümölcsös oldalú ciprusos illatok egyike. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely egyszerre érzéki, élettől lüktető, elegáns és kifinomult.

A Montale Chypré Fruité egy gyönyörű trópusi keverék a rózsa mély és elegáns jegyével, amely „mosolygósságának“ köszönhetően leginkább a meleg hónapokhoz illő ideális nyári parfüm. Ez az Eau de Parfum nappali parfümként viselhető, amely mosolyt csal viselője arcára, és még környezetét is jó kedvre deríti. Ez a rendkívül sikeres "szexi", ugyanakkor elegáns illat örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik leginkább gyümölcsös kompozíciókba ágyazva kedvelik a ciprusos, főleg az eredetiséggel fémjelzett, aromákat. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chypré Fruité esetében megnyerően fényes világos szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chypré Fruité - minden napot nyári nappá varázsoló optimista illat.

Összetétel

összetétel
rózsa, trópusi gyümölcs, jázmin, pacsuli, pézsma, bergamott, moha
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Chypré Fruité