Montale Chypré Fruité

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chypré Fruité eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 400Ft

Kód: MNT1497 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Chypré Fruité
100 ml | 28 400Ft

Montale Chypré Fruité parfüm leírása

A Montale Chypré Fruité gyümölcsös-ciprusos női és férfi illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ezen Eau de Parfum alkotása egy megkapóan érzéki, élettel teli aromát kínál. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chypré Fruité Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Chypré Fruité Eau de Parfum a gyümölcsöket a lehető legérzékibb formában mutatja be. A rózsa, pézsma, jázmin, pacsuli, bergamott és moha jegyekkel kísért trópusi gyümölcsök egy csábítással, ugyanakkor optimizmussal teli keveréket alkotnak. A Montale Chypré Fruité kompozíciója egyenesen lüktet az élettől, miközben eleganciája is szembeötlő. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chypré Fruité parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chypré Fruité a legsikeresebb jellegzetesen gyümölcsös oldalú ciprusos illatok egyike. Az gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során elsajátította a titokzatos keleti mágusok képességeit, mivel Pierre Montale egy olyan parfümöt alkotott, amely egyszerre érzéki, élettől lüktető, elegáns és kifinomult.

A Montale Chypré Fruité egy gyönyörű trópusi keverék a rózsa mély és elegáns jegyével, amely „mosolygósságának“ köszönhetően leginkább a meleg hónapokhoz illő ideális nyári parfüm. Ez az Eau de Parfum nappali parfümként viselhető, amely mosolyt csal viselője arcára, és még környezetét is jó kedvre deríti. Ez a rendkívül sikeres "szexi", ugyanakkor elegáns illat örökre megnyeri magának azokat a nőket és férfiakat, akik leginkább gyümölcsös kompozíciókba ágyazva kedvelik a ciprusos, főleg az eredetiséggel fémjelzett, aromákat. Mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az egyediséggel kombinált minőséget.

A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chypré Fruité esetében megnyerően fényes világos szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chypré Fruité - minden napot nyári nappá varázsoló optimista illat.

Összetétel

összetétel
bergamott, jázmin, moha, pacsuli, pézsma, rózsa, trópusi gyümölcs
Az illat fajtája
gyümölcsös, chypre

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.