Montale Chocolate Greedy

eau de parfum unisex 100 ml

Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 500Ft

Kód: MNT1536 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Chocolate Greedy
100 ml | 28 500Ft

Montale Chocolate Greedy parfüm leírása

A Montale Chocolate Greedy a kakaó jellegzetes akkordjával színezett keleties-vaníliás női és férfi illat. Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a kakaót és a vaníliát egyéb más akkordokkal mesterien kombináló csodálatosan lágy gourmand aroma. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chocolate Greedy Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum illatkompozícióját kávé, kakaó, tonkabab, keserű narancs, vanília és aszalt gyümölcsök akkordjai alkotják.  A domináns kakaós és a melengetően fűszeres oldalakat az édes és vaníliás jegyekkel, valamint a kávé lebilincselő érintésével egyesítő gazdag aroma kifinomultan gourmand, csábító, finom és nagyon érzéki. A Montale Chocolate Greedy egy tökéletes Eau de Parfum a csokoládé szerelmeseinek. 

Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a keleti mágusok titkos képességeire, hiszen Pierre Montale egy teljesen lenyűgöző gourmand illatot alkotott, amely mesterien kombinálja a csokoládé sötét és krémes jegyeit, és tökéletesen kielégíti a nevéből („mohó csokoládé“) eredő elvárásokat. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chocolate Greedy parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. Melengető oldala azonban leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. A keleties-vaníliás és finom gourmand illatokat, főleg élesen kirajzolódó kakaó akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chocolate Greedy esetében mutatós csillogó ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chocolate Greedy - kifinomultan finom gourmand illat az igazi "csokimániásoknak".

Összetétel

összetétel
kakaó, keserű narancs, szárított gyümölcsök, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.