Montale Chocolate Greedyeau de parfum unisex

3×
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex
Montale Chocolate Greedy eau de parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
28 800Ft

Kód: MNT1536 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Most minden rendelést ingyenesen szállítunk.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 09. 24.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 09. 24.

Montale Chocolate Greedy parfüm leírása
Összetétel

A Montale Chocolate Greedy a kakaó jellegzetes akkordjával színezett keleties-vaníliás női és férfi illat. Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a kakaót és a vaníliát egyéb más akkordokkal mesterien kombináló csodálatosan lágy gourmand aroma. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chocolate Greedy Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum illatkompozícióját kávé, kakaó, tonkabab, keserű narancs, vanília és aszalt gyümölcsök akkordjai alkotják.  A domináns kakaós és a melengetően fűszeres oldalakat az édes és vaníliás jegyekkel, valamint a kávé lebilincselő érintésével egyesítő gazdag aroma kifinomultan gourmand, csábító, finom és nagyon érzéki. A Montale Chocolate Greedy egy tökéletes Eau de Parfum a csokoládé szerelmeseinek. 

Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a keleti mágusok titkos képességeire, hiszen Pierre Montale egy teljesen lenyűgöző gourmand illatot alkotott, amely mesterien kombinálja a csokoládé sötét és krémes jegyeit, és tökéletesen kielégíti a nevéből („mohó csokoládé“) eredő elvárásokat. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chocolate Greedy parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. Melengető oldala azonban leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. A keleties-vaníliás és finom gourmand illatokat, főleg élesen kirajzolódó kakaó akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chocolate Greedy esetében mutatós csillogó ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chocolate Greedy - kifinomultan finom gourmand illat az igazi "csokimániásoknak".

Összetétel

összetétel
kakaó, vanília, tonkabab, szárított gyümölcsök, keserű narancs
Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Chocolate Greedy