MontaleChocolate Greedy Eau de Parfum unisex

6×
Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum unisex
Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum unisex
Ingyenes kiszállítás
100 ml
31 920Ft

Raktáron | 31 920,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: MNT1536
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Egy annyira ízletes illat, hogy Önnek és környezetének is azonnal összefut tőle a nyála? A Montale Chocolate Greedy éppen ilyen. Ez a rendkívül gourmand, ínycsiklandó illat a kakaó és a vanília tónusaival úgy olvad el az Ön bőrén, mint egy csokoládékocka a szájban.

  • kifinomult, gourmand illat a kakaó és a vanília hangsúlyos akkordjával
  • nélkülözhetetlen minden csokikedvelőnek
  • hűvösebb hónapokban érvényesül a legjobban

Az illat összetétele
Az illatkompozíció kávé, kakaó, tonkabab, keserűnarancs, vanília és aszalt gyümölcsök akkordjaiból áll. Elég egyetlen illatolás, hogy csokoládéból készült, kakaóval gazdagon megszórt luxuspraliné jelenjen meg az Ön szeme előtt. A könnyed, keserűnarancsos aláfestés tökélyre emeli az egész kompozíciót.

Az illat története
Az ezüstszínű alumíniumüvegcsébe egy krémes csokoládéhoz hasonlóan ízletes illatot csomagoltak. Létrejöttét Pierre Montale parfümőrnek köszönhetjük, és 2007-ben mutatták be, mint a csokoládéhoz szóló igazi ódát. Győződjön meg róla saját maga is, hogy a Montale Chocolate Greedy tökéletesen teljesítette ezt a küldetést!

Összetétel

Az illat fajtája
orientális

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.