Montale Chocolate Greedy

eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Chocolate Greedy eau de parfum teszter unisex 100 ml
Montale Chocolate Greedy eau de parfum teszter unisex 100 ml
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Kód: MNT1936 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Most 12%-kal olcsóbban szerezheti be a Montale és Mancera illatokat. Használja a mm12hu kódot. A kedvezmény nem vonatkozik az akciós és leárazott termékekre
Montale Chocolate Greedy
eau de parfum teszter unisex 100 ml

Montale Chocolate Greedy parfüm leírása

A Montale Chocolate Greedy a kakaó jellegzetes akkordjával színezett keleties-vaníliás női és férfi illat. Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról különösen ismert francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a kakaót és a vaníliát egyéb más akkordokkal mesterien kombináló csodálatosan lágy gourmand aroma. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Chocolate Greedy Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum illatkompozícióját kávé, kakaó, tonkabab, keserű narancs, vanília és aszalt gyümölcsök akkordjai alkotják.  A domináns kakaós és a melengetően fűszeres oldalakat az édes és vaníliás jegyekkel, valamint a kávé lebilincselő érintésével egyesítő gazdag aroma kifinomultan gourmand, csábító, finom és nagyon érzéki. A Montale Chocolate Greedy egy tökéletes Eau de Parfum a csokoládé szerelmeseinek. 

Azt gondolhatnánk, hogy a Montale márka alapítója és parfümjeinek megálmodója, Szaúd-Arábiában folytatott tevékenysége során szert tett a keleti mágusok titkos képességeire, hiszen Pierre Montale egy teljesen lenyűgöző gourmand illatot alkotott, amely mesterien kombinálja a csokoládé sötét és krémes jegyeit, és tökéletesen kielégíti a nevéből („mohó csokoládé“) eredő elvárásokat. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Chocolate Greedy parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum egész évben hordható nappali és esti viselet. Melengető oldala azonban leginkább a hűvösebb hónapokban érvényesül. A keleties-vaníliás és finom gourmand illatokat, főleg élesen kirajzolódó kakaó akkordokkal kedvelő nőket és férfiakat örökre megnyeri magának. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet a Chocolate Greedy esetében mutatós csillogó ezüst szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Chocolate Greedy - kifinomultan finom gourmand illat az igazi "csokimániásoknak".

Összetétel

Az illat fajtája
orientális

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Chocolate Greedy

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!