Montale Boisé Vanillé

eau de parfum nőknek 100 ml

1×
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 400Ft

Kód: MNT1496 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Montale Boisé Vanillé
100 ml | 28 400Ft

Montale Boisé Vanillé parfüm leírása

A Montale Boisé Vanillé egy keleties-vaníliás női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a vanília különleges és teljes, fűszeres-fás tolmácsolása. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Boisé Vanillé Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum illatkompozícióját citrom, bergamott, levendula, muskátli, cédrus, írisz, pacsuli, tonkabab, bors, és természetesen vanília akkordok alkotják.  A vanília gyönyörű akkordját a frissen fűszeres, aromás és fás oldalakkal, valamint a citrusos és virágos jegyekkel teli kompozícióba ültető gazdag aroma kissé vonzóan sötét és tűnődő. Virágos szívének köszönhetően a Boisé Vanillé harmóniája tökéletes, érzékiségét a pézsma és a tonkabab alkotta alapillata adja.

Talán Pierre Montale, a márka alapítója és valamennyi parfümének megálmodója, szaúd-arábiai tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, hiszen a vanília illatának olyan különleges tolmácsolását alkotta meg, amelyben a citrusos és aromás jegyek elveszik a vanília jellegzetes édességét, valamint a sötéten fűszeres és fás akkordok elragadó kontrasztot állítanak neki. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Boisé Vanillé parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A kifinomult Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum sokoldalúságának köszönhetően egész évben hordható nappali és esti viselet. Különösen azokat a nőket nyeri meg magának, akik kiváltképp keleties és kevésbé édes megfogalmazásban szeretik a vanília illatát. Ugyanakkor mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társuló valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Boisé Vanillé esetében elegánsan fényes fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Boisé Vanillé - a vanília kifinomult és tűnődő illata egy különleges fűszeres-fás-aromás kompozícióban.

Összetétel

összetétel
bergamott, bors, cédrus, citrom, levandula, pacsuli, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Montale a márkáról

A Montale a Kelet és Arábia illatainak és varázslatos históriáinak szeretetéről híressé vált francia niche parfümmárka. Valamennyi üvegcséjében a Kelet misztikus atmoszférája párosul alkotója, a márkát alapító Pierre Montale szenvedélyével. Ennek az eredeti márkának valamennyi illata szó szerint a boldogság elixírje.

A Montale márkát Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr alapította 2003-ban Párizsban. A mester az alapítás előtt egy ideig Szaúd-Arábiában tartózkodott és a nemesség, a királyok és a királynők számára készített parfümöket. Párizsba visszatérve eredeti illatok kidolgozásával kezdett foglalkozni.

Illatremekműveiben mindig a legjobb minőségű természetes alapanyagokat alkalmazza, különösen a ritka fákat. Gyakran fellelhető bennük a sasfa, az úgynevezett oud. Ezt az anyagot sokszor „folyékony arany” néven is emlegetik.

Értékelés Montale Boisé Vanillé

Új értékelés hozzáadása

2.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás