Montale Boisé Vanillé

eau de parfum nőknek 100 ml

Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
Montale Boisé Vanillé eau de parfum nőknek 100 ml
DKn0eKcA3Kk
9HcRHJIXz7E
100 ml
28 400Ft

Kód: MNT1496 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
2018. 10. 25., csütörtök
Személyes átvétel
2018. 10. 25., csütörtök
Montale Boisé Vanillé
100 ml | 28 400Ft

Montale Boisé Vanillé parfüm leírása

A Montale Boisé Vanillé egy keleties-vaníliás női illat. A Kelet és Arábia illatai, valamint varázslatos históriái iránti rajongásáról híres francia parfümmárkának ez az Eau de Parfum alkotása a vanília különleges és teljes, fűszeres-fás tolmácsolása. A többi Montale márkájú illathoz hasonlóan a Boisé Vanillé Eau de Parfum is Pierre Montale titokzatos és értékes csodatévő elixírekre utaló varázslatos világának arculatát tükrözi.

A Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum illatkompozícióját citrom, bergamott, levendula, muskátli, cédrus, írisz, pacsuli, tonkabab, bors, és természetesen vanília akkordok alkotják.  A vanília gyönyörű akkordját a frissen fűszeres, aromás és fás oldalakkal, valamint a citrusos és virágos jegyekkel teli kompozícióba ültető gazdag aroma kissé vonzóan sötét és tűnődő. Virágos szívének köszönhetően a Boisé Vanillé harmóniája tökéletes, érzékiségét a pézsma és a tonkabab alkotta alapillata adja.

Talán Pierre Montale, a márka alapítója és valamennyi parfümének megálmodója, szaúd-arábiai tevékenysége során a titokzatos keleti mágusok képességeinek birtokába jutott, hiszen a vanília illatának olyan különleges tolmácsolását alkotta meg, amelyben a citrusos és aromás jegyek elveszik a vanília jellegzetes édességét, valamint a sötéten fűszeres és fás akkordok elragadó kontrasztot állítanak neki. Pierre Montale minden illatalkotása, így a Boisé Vanillé parfüm is nagy koncentrációjú, és mivel prémium minőségű természetes anyagokból készül, hosszan tartó hatása garantált.

A kifinomult Montale Boisé Vanillé Eau de Parfum sokoldalúságának köszönhetően egész évben hordható nappali és esti viselet. Különösen azokat a nőket nyeri meg magának, akik kiváltképp keleties és kevésbé édes megfogalmazásban szeretik a vanília illatát. Ugyanakkor mindenkinek javasoljuk kipróbálni, aki nagyra értékeli az eredetiséggel társuló valódi minőséget. A Montale márkájú parfümöknek nem csak a mesteri módon összehangolt illatkompozíciójuk varázslatos, de szokatlan csomagolásuk is figyelemre méltó. A praktikus anyagválasztás még inkább kiemeli üvegcséjének különlegességét, akárcsak az elragadó design letisztult eleganciáját, amelyet az Boisé Vanillé esetében elegánsan fényes fekete szín hangsúlyoz. Pierre Montale szokatlan módon a parfümöket tökéletesen védő alumíniumot választotta az üvegcsék anyagaként.

Montale Boisé Vanillé - a vanília kifinomult és tűnődő illata egy különleges fűszeres-fás-aromás kompozícióban.

Összetétel

összetétel
bergamott, bors, cédrus, citrom, levandula, pacsuli, tonkabab, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Montale a márkáról

Montale parfümök – A Montale parfümök a varázslatos illatok iránti szeretetből és a kelet törté-nelméből születtek. A Montale egy francia márka, mely specifikus a keleti és Arábia illataihoz és varázslatos történelméhez fűződő szeretetéből kifolyólag. A Montale parfümök így bemutatják a nyugat világának, az elbűvölő orientális illatokat. Minden üvegcse a Kelet hangulatát és a márka alapítójának, Pierre Montale szenvedélyét idézi. E különleges márka minden illata egy varázslatos boldogságot hozó kenőcs vagy a szerelem bájitala. 
A Montale márkát 2003 –ban Párizsban alapította Pierre Montale, sokak számára egy rejtelmes parfüm tervező, aki egy ideig a szaud-arábiai nemességnek, a királynak és a királynőnek készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba a nyugati piac számára kezdett el parfümöket tervezni, természetesen felhasználva keleten szerzett tapasztalatait. Mindig a legjobb minőségű természetes összetevőket használja az illatos alkotásaihoz, melyek koncentrációja biztosítja a parfümök tartós-ságát.
A női, férfi és unisex parfümjeihez Pierre Montale tipikus arab eszenciájú összetevőket használ, leginkább értékes fa illatokat. Megtalálható bennük cédrus, szantálfa vagy agarfa (oud, aoud, agarwood vagy arabul oudh –ként is ismerhetjük). Pierre illataiban különleges szerepet kap éppen az imént említett agarfa. A Montale márka jelentette meg az első ilyen gyanta aromás francia sorozatot. Az agarfa összetevőt hosszú időn át a tömjén alapanyagaként használtak, valamint le-ginkább arab parfümök készítésénél. Az agarfa egy valóban királyi összetevő a parfümök világában, leginkább keleten, ahol jelentős afrodiziákum hatást kötnek hozzá. Nem véletlenül kapta a „folyékony arany“ vagy „az istenek fája“ elnevezéseket.
Már az első Montale parfüm is gyorsan közkedveltté vált nemcsak a vásárók, de a szakemberek és a kritikusok által is. Mára már a Montale márka kínálata nagyon széles (közel 100 parfümöt tartal-maz) és nagyon komplex. A sötét, érzésekkel töltött eszenciáktól kezdve, az édes nektárokon és a bőr aromákon keresztül, egészen az optimista élettel teli kreációkig. A Montale parfümök lehető-séget kínálnak elindulni a szövevényes úton, amelyen minden sarkon valamilyen új felfedezés és kaland vár. Mindegyikük kitűnik a legkiválóbb minőségével, de persze nemcsak ezért kedvence sok hírességnek és neves személyiségnek.
Nemcsak a Montale parfümök, de azok csomagolása is különleges. A design oldala ösztönöz az egyenes vonalú tiszta eleganciájával, valamint az egyedi üvegcsék gyakorlati szempontokat is ellátnak. Fémből készültek, így a parfümnek tökéletes védelmet nyújtanak és biztosítják annak tartósságát. Sőt ez a nem mindennapi csomagolás az utazásokra is ideálissá teszi a parfümöket.
Válassza ki a Montale parfümök közül a saját szerelmi bájitalát vagy szerencsét hozó kenőcsét, és hagyja, hogy a kelet történelmének varázsa körülölelje Önt.